Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quicksand

czy sa tu jacys......

Polecane posty

studenci, ktorzy poszukiwali mieskznie do wynajecia na wlasna reke zeby dzielic raz z innymi studentami ?

kmicic:) hehe, to ile masz lat? mam teraz dylemat, bo zawsze mieszkalam z ludzmi ktorych znam i sa moimi dobrymi znajomymi, a teraz musze szukac mieszkania na wlasna reke i troche mam cykora, bo nie wiem na kogo trafie:( myslalm ze jest tutaj ktos kto moze sie podzielic ze mna doswiadczeniem:)

kant nie chce podawac nazwy, ja juz jestem na swoim garnuszku od tych 5 lat, jakos sie przyzwyczailam, chociaz to jest zupelnie innaczej jak jestes w polsce i zawsze masz mame pod reka, wujka ciotke znajomych w tak zwanym w razie czego, ja wole dmuchac na zimne.. no nic jakos dam rade, zawsze dawalam:)

moja królowa matka mieszka za granicą, twierdzi, że nasza młodzież tam (a trochę się ludzi już u niej w domu przewinęło na wynajmie) to totalne obszczymury i fleje robiące wieś. :o też bardzo długo nie mogła sobie dobrać normalnej ekipy do domu, jak nie ćpuny, pijacy to syfiarze. :o teraz już jest dobrze i mieszka z fajnymi ludźmi. ogłoś się jeszcze w necie może, nie wiem. powodzenia.

dzieki za wsparcie na duchu:) to tez sie przydaje, nawet od ludzi z neta oczywiscie w jezyku polowy ludzi na swiecie:)

w tym rzecz, ze jak poszukuje sie pokoju do wynajecia to ludzie sobie zycza 3/4 ceny za cale mieszkanie, to znaczy beda na tobie zarabiac, tak zawzse jest, jezeli wynajmujesz cale mieskzanie z agencji to ty sama szukasz osoby lokatora i mozesz ustalic cene tej osobie, ja bym ustalila pol na pol, tylko w tym rzecz ze jak wezme miesznaie podpisze umowe a nikogo nie znajde sensownego to dupa zimna:/ tak zle i tak nie dobrze

zawsze mieskzalam ze studentami ze znajomymi i mielismy wszystko po pol i wiedzialam jacy sa z kim bede mieszkac, a teraz jak znajde pokoj u obcych ludzi to bede bulic w angielskim no i jeszcze mi zostaly 2 lata studiow moze i dluzej bo zmieniam kierunek jak skoncze obecne

Quick, u mojej mamy wszyscy składają się po równo. :) dasz radę, jeszcze trochę czasu masz. ;)

czasem mnie meczy to martwienie sie o siebie ,wolalabym zeby ktos tak sie mna czasem zaopiekowal:) czesc szejku

Leci, czasu malo. Szkoda ze slonce tak szybko zachodzi, bo w nocy nie chce mi sie spac :( Widze ze Ty zagoniona jak zawsze :) I Piesek ladny :)

:D a chce sobie takiego piesa kupic ale juz sama nie wiem czy jest sens jak sukam mieszkania ale baaaaardzo bym chciala miec pieska

wiesz ten piesek to moich loaktoro, ale widze ile radosci daje jak wracasz do domu tak wiec chcialabym sobie sprawic takie cudo zeby mnie witalo w progu:) no chce doroslego psa

moge Ci oddac swojego, jak wrocisz nawet po 10 minutach to masz gwarantowane 20 minut biegania po mieszkaniu/domu i skakania po kanapach. Ale to z radosci przeciez :)

dopiero zauwazylam twoje zdjecie w stopce:P zupelnie innaczej wygladasz niz cie kiedys widzialam, o zdjecie kiedys bylo gowniane:") czy to elektryczna? ja mam w domu zwykla, probowlaam ale jakos nie mam talentu bo nie wiem od czego zaczac

elektryczna, bo rock w mojej duszy gra :) Bo tamto bylo mega stare.. :)