Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość silna125

Silna dziewczyna

Polecane posty

Gość silna125

Hej. Mam 16 lat i jak na swój wiek jest dosyć silna Wygrywam na ręke ze wszystkimi kolegami z klasy bez większego problemu ;D Ostatnio wzięli mnie na siłownie i z ironicznymi uśmiechami stwierdzili, że na pewno mało podniosę. Podniosłam 65 kilo jakieś 6/7 razy a byłam pierwszy raz na słowni. To dużo czy mało? Bo oni chyba byli zaskoczeni. Dodam, że mam 172 i 56 kilo wagi . Co wy na to?

Gość chciałabym zachęcić do wege
Gratuluję i życzę miłego śmigania na wózku inwalidzkim z uszkodzonymi kręgami 🖐️

Gość silna125
Od kilku podniesień? Jednorazowo? ...

Gość silna125
Dlaczego pierońsko ? :P Tylko, że odkąd pamiętam to wszystko było dla mnie lekkie i nigdy żaden chłopak mi nie podskoczył. A raczej drobna jestem :P

och nawet życie? ach:classic_cool: ... mam podobne warunki fizyczne i tyle na klate nie dźwignę :D [więc nie rób jaj ] :D

Gość a jaki masz rozmiar buta
powiedz, dziewicą rozumiem że już nie jesteś? :)

Gość nie wiem czy mit
to duzo podnioslas, moze cwicz cos i zrob z tego uzytek ,tylko krzywdy sobie nie zrob bo dosyc drobna jestes ,

Gość silna125
Ale ja nie chcę być kulturystką czy czymś takim ;P Nie chcę tego trenować ;p Tylko śmieszne jest, że faceci są tacy słabiutcy :P

Gość nie wiem czy mit
nie mowie o kulturystyce no co ty :) , to jest budowa ciala jesli juz mialas na mysli strongwoman czy cos hehe, nie no np. nie wiem kickboxing czy cos :), moze bys miala silny cios jak tyle potrafisz podniesc :),

Gość nie wiem czy mit
hahaha, gniesc patelnie w dloniach , coz za joke :P , to moze chlopak lub przyszly chlopak powinien juz sie bac i nie zadzierac co... :P , mowie po prostu zrob ze swojej sily uzytek , nie kazdy taki silny, a trenujesz jakis sport , robisz cos ? czy tak o poszlas na silke i jestes silna ?

Gość silna125
Po prostu kumple mnie wyciągnęli. No i 6 razy podniosłam 65 kilo no i 3 x się męczyłam z 70 kilo. Ale dałam radę:D:D:D Ale na tym się skończyła moja przygoda z siłownią :P

mmmm chciałbym taką silną dziewczynę :) [napisz jeszcze że jesteś sadystką to będę zabiegał o Twe względy , względy Twe :) ...[masz chopaka? :)] muaaaa że tę parleluła :)

Gość nie wiem czy mit
ban dole -> a po co ci taka silna dziewczyna by byla co ?... podejrzane... hah

Gość nie wiem czy mit
silna 125 - to odkrylas swoj dar , skoro przy tobie koledzy to cieniasy , haha, pewnie sie teraz wstydza :D , biedaczki ;) hih , zacznij jakis sport moze bedziesz dobra a sport to zdrowie ;) ,

Gość silna125
Spoko, nie biję facetów, są za słabi :p A jeszcze do tego mam takie strasznie duże dłonie. Palec środkowy ponad 10 cm. Jestem jakaś nienaturalna :P

o masz:( to ten Twój środkowy większy od mojego... ...kurde, ale dlaczego nie bijesz? no weź 😭 ....[skąd jesteś ?]:)

Gość silna125
Z Bielska- Białej ;p A Twój środkowy ile ma?

mój środkowy ma dziesięć centymetrów i pięć milimetrów [od paznokcia do kostki ] :) szkoda że nie z warszawy :( [poważnie ? nie chciałabyś wpierdolu spuścić chujowi ? 😭 ]

Gość silna125
To Ty też masz wielką łapę :P

Gość Gościu
Takie bajery każdy może o sobie napisać - jak jesteś silna to sprawdź się na onetowskim blogu mag-da7

Gość ksdfsfsd
jeśli masz barki szersze od miednicy to na pewno jesteś babochłopem... ale uważaj bo to nieatrakcyjnie być takim czymś