Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadzieja86

PORONIENIE-i co dalej?

Polecane posty

Cześć dziewczyny.Dziś byłam u lekarza na kntroli i wszystko już jest ok.Jednak starać się na nowo możemy po ok.2cyklach,lekarz kazał się wstrzymać,żeby nie było kolejnego poronienia!A wszpitalu powiedzieli,że odrazu możemy się starać!!Co inny lekarz,to inna opinia:(Pozdrawiam

"Jak to napisałaś?Wiara czyni cuda,teraz nam się uda";)Musimy być dobrej myśli,ja też się boję,czy nam sie jeszcze uda,ale musimy poczekać ze staraniem

teraz to juz lepiej ale wczesniej jak widzialam jakas kobiete z wozkiem to myslalam ze ukradne jej wozek z maluszkiem...

Znam to...ciężko jest,ale najważniejsze,żeby mieć wsparcie w mężu.Mi to pomogło.Czasem mam wyrzuty,że się z tym pogodziłam tak szybko,ale chcąc się tarać o następne dziecko trzeba iść do przodu i żyć dalej-tak sobie to tłumaczę

na gorze masz zakladke Moje kato wchodzisz tam wpisujesz swoj nick i haslo klikasz potwierdzam i pokaze ci sie twoj e-mail i inne i na dole bedziesz miala taki prostokat i bedzie pisalo twoja Sygnatura / stopka: czy jakos tak i tam wpisz co chcesz :)

nadzieja 86 moze popiszemy troche na gg ? jak masz ? zawsze to troche szybciej jak na forum :)