Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie jedna pytająca

czy facet który się masturbuje...

Polecane posty

od dłuższego czasu spotykam się z moim facetem dosyc rzadko, przenieśli go służbowo do innego miasta. Przyznał mi się, że dla rozładowania "napięcia" onanizuje się... kiedyś sex mieliśmy zajefajny, teraz jest jakoś dziwnie, dziwnie = gorzej :o mam wrażenie, że moze nabrał jakichś przyzwyczajeń co do zaspokojenia siebie? Często prosi mnie żeby pieścić go ręką.... może teraz ja jako ja to juz dla niego inne "wrażenie" ...? Czy facet, który robi to często moze preferować zaspokojenie siebie bardziej od seksu z kobietą? Faceci proszę - wypowiedzcice się.... bo mnie to trochę martwi. Od razu zaznaczam, że nie ma innej kobiety, żebyście nie weszli na taki temat ;)

Gość dupadupadupa
No tka lepiej niech sie masturbuje niz cie zdradza ;) to z szacunku dla ciebie pogodz sie juz z tym ;P

po prostu bardziej przyzwyczaił się do zaspokajania masturbacją niż seksem z braku Ciebie przejdzie mu jak będziecie razem mogli się częściej zaspokajać ;)

przewaznie faceci sie onanizuja, nawet jak sa w stalym zwiazku to i tak okazjonalnie to robia

Powtarzasz topik czy skasowali moj post? Juz to czytalem i pisalem.. Nie powtarzaj tematów a podbić wystarczy.

na erotycznym napisalm...

Nie wiem, bo nie jestem facetem, ale tak mi sie wydaje, ze wszyscy faceci sie masturbuja. A jak sa w zwaizku tez od czasu do czasu, choc pewnie rzadziej. Ale najlepiej zeby panowie sie wypowiedzieli... Autorko, a kiedys nigdy nie prosil cie, zebys piescila go reka?

Gość taki jeden on
z dwoja złego lepiej zeby sam sie pobawił niz poszedł na panienki....dlaczego seks z tobą mu nie słuzy tego akurat nie wiem.....mysle ze jesli nie ma teraz kogos na boku to mozliwe ze jednak znajdze jesli to potrwa dluzej..

teoria bo praktyki jeszcze nie mam ;) i przepraszam za "brutalność" i kolokwializm opisu: facet masturbuje się wtedy kiedy ma silne napięcie erotyczne i musi się wyżyć ale nie ma pod ręką kobiety

Gość nie sypiam z komiczne2
niestety, obawiam sie ze zaczyna sie przyzwyczajac do tego woli reke od kobiety, bo przyjemnosc porownywalna a okolicznosci zgola inne (reka zawsze pod reka) bedzie Ci bardzo ciezko go odzwyczaic

Gość jak masz pipę jak wiadro
to musi sobie czasem dogodzić.