Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rysa na szkle....

Czy ktoś ma jeszcze cudownego męża?

Polecane posty

Fakt, Kafeteria to głównie miejsce, gdzie kobiety mogą podzielić się swoimi troskami. Czasem aż serce się kroi, jak się czyta o problemach w związkach. Dlatego frapuje mnie pytanie: czy są jeszcze szczęśliwe małżeństwa? Ja jestem prawie 5 lat po ślubie - trzy miesiące temu urodziła nam się synek! Z mężem dogadujemy się fantastycznie, jest moim prawdziwym przyjacielem: wspiera mnie, pomaga we wszystkim, szaleje za małym. Dziś jak wychodził do pracy, to kazał sobie obiecać, że poczekam na niego ze spacerem...bo on tak lubi z nami chodzić po parku:) Czasem się zastanawiam, czy mój facet to jakiś kosmita, czy takich PRAWDZIWYCH facetów jest więcej?

Gość kjdghwyged
ja też mam cudownego męża:)

Gość daria 82
ja też, ale dziś mnie tak zgrzał z samego rana, że patrzeć na niego nie mogę :O

:)))Kurde, szkoda, że większość facetów to niestety "egzemplarze" niezbyt udane! Ze swojego doświadczenia jednak powiem...i apeluję jednocześnie do kobiet....przemyślcie dobrze zanim powiecie "TAK", bo facet po ślubie się nie zmieni...ludzie się rzadko zmieniają - trzeba dobrze wybrać, żeby potem nie płakać.

Ciesz się tym, co masz i rób wszystko aby tego nie zepsuć :) 🖐️

Gość parle przeciezty
jestes lesba!!! czytałam wczoraj topik o brzyduli i kancie - twój maz o tym wie?

Ja tez mam takiego meza i do tego jeszcze baaardzo przystojnego (wysoki , dobrze zbudowany brunet) :) do tego zaradny i dobrze zarabia :) Niestety ma duuuuze powodzenie u kobiet :O ale mimo wszystko z tego tez jestm zadowolona bo taki przystojniak w a wybral wlasnie mnie i dlugo sie o mnie staral :) Jestesmy juz razem 3 lata od 2 lat malzenstwo i 9miesieczny synek :) Kocham Moich Chlopakow. ❤️

Gość yyuuujjjtgg
Ja mam cudownego męża, jest bardzo pracowity, czuły, potrafi być kochany, nie raz zmęczony po pracy, jeśli ja sobie coś umyślę, wsiada w samochód i jedzie;)

Gość ninka na urlopie
cieszy mnie wasze szczęście i dajecie mi nadzieję :] niestety u mnie nie wygląda to tak kolorowo, albo to ja wszystko wyolbrzymiam. chętnie porozmawiałabym z kimś o swoich problemach w związku, bo już nie daję rady :/ i poważnie się zastanawiam nad jakimś rozwiązaniem :( ale mimo tego kocham więc sprawa jest dość mocno skomplikowana :/

Gość voila voila
a ja podnoszę:)

Gość tojaswiatowagirll
mąz ? hihi

Gość jakis czarny mam
Mpja sasiadka tez ma cudownego meza wiec go pozyczylam dobrem rzeba sie dzielic

Gość mikifikitikiii
mój jest ideałem jak dla mnie (choć ma wady jak to każdy) jednak jest bardzo troskliwy, pokazuje mi jak bardzo mnie kocha - tym jak się o mnie troszczy i małymi szczegółami, np. tym że dzwoni do mnie z pracy pyta jak się czuję, codziennie rano robi mi najlepsze kapuczino i podaje do łóżka (serio!), śniadanie do łóżka, zawsze przytuli, nigdy nie powiedział mi nic wrednego jesteśmy razem 7 lat i coraz bardziej się chyba kochamy, nasz związek jest coraz mocniejszy

Gość gość
Ja też mam cudownego męża. Jesteśmy po ślubie już prawie 18 lat (stuknie we wrześniu) a nadal się kochamy, wspieramy i jesteśmy dla siebie najlepszymi przyjaciółmi. Nigdy się na nim nie zawiodłam, zawsze na niego mogę liczyć. Do tego jest przystojnym facetem :) Kocham mojego mężusia :))) Życzę każdej takiego męża,

Gość gość
Ja mam dobrego meza, moze nie cudownego, ma swoje wady, ale kto ich nie ma. Malzenstwo ponad 8 lat, 3letnia coreczka. Maz wysoki, przystojny, zaradny, na wysokim stanowisku, pracoholik, materialnie niczego nam nie brakuje. Maz dba o mnie i corke, spelnia nasze zachcianki, ale minusem jest to, ze ma dla nas malo czasu i dzieckiem zajmowalam sie sama, nic nie pomagal. Cos za cos, wiem ze nas kocha, dlatego tak ciezko pracuje, zeby niczego nam nie brakowalo, wiem tez, ze nie lubi pomagac w domu i praca to czesto jego wymowka. Ja sie z tym pogodzilam i zaakceptowalam, tak jak on zaakceptowal moje wady. Stwierdzam, ze jestem szczesliwa majac takiego meza. Nie musze miec idealu.

Gość gość
moja dziewczyna będzie niedługo żoną ... znamy się już od 9 lat od podstawówki z szacunku do siebie i przez tyle lat wzajemnego wspierania się zamierzamy stworzyć coś więcej niż tylko chodzenie ze sobą :) nie zawsze było idealnie były kłótnie mieliśmy siebie dosyć ale przetrwaliśmy to . Aż sam nie wierze .. tyle lat :) :)

Gość gość
Ja też miałam cudownego męża, zawsze ale to zawsze mogłam na niego liczyć, zawsze mnie wspierał, dbał, troszczył się, dawał kwiaty, pisał wiersze miłosne, przytulał. Później się okazało, że te wszystkie czynności nie przeszkadzały mu zdradzać mnie na lewi i prawo przez kilka lat. A podkreślam: przez cały ten czas był dla mnie cudowny i też piałam z zachwytu, jakiego mam mężusia i że każdej takiego życzę .... no już nie, nie życzę.... jesteśmy po rozwodzie. Najczęściej zdradzają właśnie tacy troskliwi i kochani mężowie, strasznie, strasznie przykre, ale prawdziwe :(

Gość gość
oj współczuję :C

Gość gość
widocznie trafiłaś na jakiegoś odrzutka społecznego

Gość gość
a ja mam wspaniałego męża:) Pamiętaj,że cudowna jest tylko Matka Boska :)

Gość gość
Gość z 20, 45 to przez to że Cię zdradził rozeszliscie się ?

Gość gość
To ja z 20:45 A gdyby Ciebie "kochający" mąż zdradzał przez KILKA LAT na lewo i prawo, nawet z koleżanką (!) , to chciałabyś być z kimś takim?

Gość gość
Czy ktoś ma jeszcze cudownego męża? NO JASNE, że tak Moja żona!

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców

Gość gość
Teraz ludzie rozwodza się z byle powodu. Może Cię zdradził raz czy drugi.Ale prawdopodobnie Cię kochał

Gość gość
Ja mam cudownego narzeczonego za miesiąc nas ślub:-) oby było zawsze tak jak jest teraz :-)

Gość gość
nie będzie