Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wymeczona08

spac spac spac - okropny stan :/

Polecane posty

Gość wymeczona08

Jestem ciagle jakas niewyspana i zmeczona. Przyhodze z pracy i odrazu do kuchni cos gotowac. Koncze o 15 i zanim sie przywloke do domu to juz kolo 16 i do ok 19 w kuchni :/ W pracy to nonstop zmeczona. Oczy mi sie zamykaja. Wstaje kolo 6 a klade sie juz para min po 21 i jak wstaje to nadal zmeczona. Jem raczej normalnie. Zaczełam lykac jakies tabletki pobudzajace "do życia" ale nic z tego. Kaw nie pije. Taki stan juz mam dosyc dlugo. Mniej wiecej od poczatku roku. I wcale nie jest lepiej. Nie mam depresji ani nic. Poprostu moje cialo umysl "odmawia mi wspolpracy" Ktos cos takiego mial?

Gość
kup sobie w aptece ekstrakt z zen-szenia do picia. Postawi cie na nogi juz po 2 dniach;)

Gość sprawdz sobie
hormony tarczycy oraz tsh, mozesz miec niedoczynnosc tarczycy, teaz tak mialam, od dlugiego czasu na nic nie mialam sily, ochoty, zero energii no i lekarz powiedzial, zebym sobie wlasnie te hormony zbadala, biore tabletki i mysle ze juz duzo lepiej.

zrób badania cukier morfologia ( żelazo) a co do pobudzenia to np. Maxvit z żen szeniem lub ginkofar żen szeń lub Guarana

Gość nie rozumiem tego zdania
"Przyhodze z pracy i odrazu do kuchni cos gotowac." To nie idź od razu gotować, tylko wypocznij.

Gość zupa ogórkowa
cukrzyca,tarczyca , nery, trza się przebadać:D