Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skrepowana ciezarowka

kosmiczny przypadek?

Polecane posty

Dziewczyny to co opisze to nie zart. Nad ranek wydawalo mi sie ze sni mi sie ze mam orgazm ale otworzylam oczy i okazalam sie ze to prawda...TYlko ze maz w pracy a ja sama nic sie nie pobudzalam. Lezalam na lewym boku z lekko ugietymi nogami i co tylko lekko wypielam miednice dostawalam orgazmu...Dodam ze jestem w 35 tyg ciazy. T troche mi to dziwne. Miala tak ktoras z was?

Gość pkxy
tak tak ja tak miałam cały czas na początku ciąży !! Czyli najwyraźniej na końcu też bardzo prawdopodobne

Gość msammamama
Ja tez tak miałam w swoich obu ciązach. I na dodatek do samego końca ciąży. Spałam i nic mi się nie sniło. A za chwilę czułam przez sen, ze zbliża się orgazm poczym się wybudziłam i nadal czułam, że szczytuję :D Fakt, że to mniej rozkoszne uczucie niż podczas normalnego orgazmu który przeżywałam kochając się z Mężem ale jednak było przyjemne ;) :D

heh :) dzięki Dziewczyny troche sie uspokoilam, bo juz myslalam ze cos ze mna nie tak:)

Gość podczas porodu
przeżyjesz super-orgazm!!!! :D

Gość koiko
ja tak mam i bez ciazy:)

Gość Tylko uważaj na te orgazmy
jak będą zbyt częste w tak zaawansowanej ciąży to możesz przedwcześnie urodzić. Twój organizm samoistnie wytwarza oksytocynę, która wywołanie skurcze macicy, a które są szczególnie niebezpiecznie w 1 trymestrze i pod koniec ciąży. Twój organizm szykuje się do porodu!

Ja tak miałam a nie byłam ani nie jestem w ciąży. Uwielbiam takie przebudzenia ;)

Gość aaaaadddffffffffffffgggggggggg
przez pół ciązy tak miłam genualna sprawa