Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katiaaaaaa

czy to nie jest egoizm z jego strony?

Polecane posty

Gość katiaaaaaa

Mój chlopak ma teraz zjazd . Ja mam egz we wt od którego zależy czy bede powtarzac rok czy nie. Pozwoliłam mu się u mnie zatrzymać mimo wszystko . Miał przyjechać dzisiaj ,a przyjechał wczoraj ok 2 bo tak sobie wymyślił ( mogl przyjechac dzisiaj bo ma na 14) . Nie wyspałam sie przez niego. Chrapał do tego w nocy zabieral mi kołdre itd wiec go budzilam zeby tak nie robił. A dzisiaj strzela fochy ,że go budziłam i sie nie wyspal ,a jak nie moglam spac to moglam go nie budzic tylko wytrzymać bo on jest zmeczony w tym tyg i nie tylko mouj egz sie liczy. kto przesadzil ja czy on?

Gość kopppppppppppppppppppppppppppp
oczywiscie ze on

Obydwoje jesteście zdenerwowani i przez to całe zamieszanie. On przesadził uznając za pewniak, że go będziesz niańczyc, ty też odpłaciłaś mu pięknym za nadobne. Ochłońcie troszkę i powinno byc ok ;

Gość katiaaaaaaaaaaa
ale jak ja mu odpłaciłam? nie moglam spać to go budzilam proste... on sobie za wiele pozwala nawet chcial kolegów do mnie sprowadzic na impreze

Gość katiaaaaaaaaaaa
up

Gość katiaaaaaaaaaaa
wypowie się jeszcze ktos?

Gość nicowpo
On przesadzil!

miał szczeście ze tylko go budziłaś ja mojego meża kopie jak mi chrapie do ucha :) a tak serio to byłaś zdenerwowana tymi egzaminami i to jeszcze zpotęgowało Twoją złość, oboje musiscie troche wrzucić na luz