Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ashante

jak to rozumieć?

Polecane posty

Gość ashante

Witajcie, mam pytanie do Was kobietki jak i do mężczyzn. Rozstałam się z chłpakiem, był bardzo dużo kłótni, on juz miał tego dość . moich ciągłych fochów i min. rozstalismy sie niestety w dość burzliwy sposób. mija 3 tydzień. ja nadal myślę i jest mi źle. gdy pytam on mówi, że jemu też źle idzie przyzwyczajenie sie do tej sytuacji ale ze innego wyjscia nie ma... mowi ze chce to przeczekac i ma nadzieje ze minie troche czasu i ja sie przestane meczyc bo go to nie bawi ze ie tez mecze a do siebie raczej nie wrocimy. gdy ja mu sugeruje ze mi sie nie podoba ta sytuacja to pyta dlaczego mi sie nie podoba, ze przynajmniej bede miala szanse na spokoj. I tutaj nasuwa sie moje pytanie gdy on pisze ze nie ma wyjscia, ze raczej do siebie nie wrocimy, ze potrzeba czasu itp a z drugiej strony pisze ze odczuwa strate, jest mu zle, i podpytuje mnie jak ja to widze, czy jest szansa ze chcialby wrocic? ja mu tego nie zasugeruje.. boje sie odrzucenia.

Gość kopppppppppppppppppppppppppppp
olej go przez kilka dni,nie oddzywaj sie do niego i zobaczysz

Gość ashante
co zobacze?

Gość ja powiem tak .....
no zobaczysz czy będzie chciał kontaktu z Tobą czy będzie dopytywał dlaczego milczysz itd....

Gość zuzul
Wie, że czujesz się źle, więc może pisze tak, bo nie chce wyjść na gnojka, a nie wie, że Ci nadziei narobił. Jak napisał, że nic z tego nie będzie, to nie będzie. Jakby chciał to by tak nie pisał.

Gość ashante
może masz racje zuzul.. :(

Gość zuzul
Szukaj faceta. Zobaczysz, że Ci przejdzie jak tylko nowy się pojawi. "Nie interesują mnie inni, nie jestem w stanie kochac innego, liczy sie tylko ten" to bzdury. Z resztą sama zobaczysz jak będziesz z następnym.

Gość ashante
nie wiem.. to byl moj pierwszy a mam 23 lata!!!!!!!!!!!!!!!!!