Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobiezonka

mlody maz oglada sie za kobietami

Polecane posty

Gość takasobiezonka

jestesmy pol roku po slubie.niby wszystko sie uklada w lozku tez ale maz coraz czesciej oglada sie za innymi laskami to w galerii a to na ulicy.potrafi tez skomentowac jej wyglad np.ale laska.tak samo w tv.czy to oznacza ze przestalam mu sie podobac czy tez ma tendencje do uganiania sie za laskami.

Gość ej powiedz
to znaczy tylko tyle, ze jet zdrowy i normalny :) ja tez czest komentuje wyglad innych facetow przy mezu.

Gość dsad
takie juz te chlopy durne sa... mozesz mu powiedziec ze sobie nie yczysz by w Twojej obecnosci ogladal sie i komentowal,ale w sumie to tylko tyle zmini ze bedzie to robil gdy Ty nie bedzesz patrzec:) Ty na ciuszki bedziesz zagladac a on w tym czasie... coz,pogodz sie z tym...niech zerknie,ale kulturalnie:) jakbbynm zobaczyla sline kapiaca mu z buzi to bym sie wkur...a,ale zerkac se moze;)

Gość ja powiem tak .....
też zacznij komentować mijanych facetów zobaczysz jak mąż zareaguje

Gość podpisałaś już cyrograf
więc ma w doopie twoje samopoczucie. Dotarło do niego, że do końca życia będzie bzykał jedną dziurę (przynajmniej w założeniu ;)) i teraz żal mu doopę ściska. Innymi słowy: pojął swój błąd. Wiadomo, że przy jednej dziurze to i kot zdechnie :D Co możesz zrobić ? Postrasz go rozwodem :D :D Napewno się wystraszy :D Małżeństwo jest dla idiotów. Właśnie zaczynasz się o tym przekonywać. Pocieszę cię, że z czasem będzie jeszcze gorzej. W 99,999 % przypadków, jest. A u ciebie na wyjątek sie nie zanosi. Niestety.

Gość giniaminia
A moim zdaniem to normalne nie jest, taki facet to zwyczajny babiarz.

Gość takasobiezonka
może dlatego , że waże 108 kg ? on zwraca uwagę na szczupłe

Gość takasobiezonka
ja sie wlasnie tego boje ze jak tak szybko zaczal sie rozgladac za innymi to niedlugo przestanie na nie tylko patrzec,widac ja mu nie wystarczam albo sie opatrzylam

chciałam zwrócić uwagę, że ona pisze, ze teraz coraz cześciej jej facet ogląda się za doopami na ulicy i komentuje co widzi ;) To znaczy, że wcześniej (czytaj: przed ślubem) tego nie robił. Chociaż ja myślę, że pewnie wcześniej też sie lampił, ale nie przy niej, moze sie hamował. A teraz baba zaklepana to co się będzie nią przejmował, nie ?

Gość takasobiezonka
przestan sie podszywac jestem niegruba i niektorzy mowia ze ladna

Gość ej powiedz
nie wyolbrzymiaj! faceci sa wzrokowcami, jak sie obejrzy to wcale nie musi oznaczac, ze juz mu nie wystarczasz. ja sama tez czasem obejrze sie za jaka fajna laska ;)

Gość takasobiezonka
przed slubem musial sie chyba hamowac

a ile on ma lat ?

Gość takasobiezonka
ja wiem ze ladne osoby przyciagaja wzrok ,na mnie tez czasem ktos zerka ale pol roku po slubie to chyba za szybko

Gość takasobiezonka
ma 28 lat ja 27

Gość faktycznie lalka
" to normalne zachowanie u facetów " nie normalne, tylko chamskie to, ze mu się podobają inne laski jest normalne, ale to że robi uwagi na ich temat i łeb mu sie na szyi za nimi kręci jest prostackie Fason należy jednak trzymać a facet ulegający tak łatwo pierwotnym instynktom jest zwyczajnie mało-męskim słabeuszem A poza wszystkim Kultury też trochę trzeba mieć i szacunku dla własnej kobiety...

Gość takasobiezonka
ja mu to nie raz powiedzialam ze zachowuje sie jak cham,a szczyt byl wtedy kiedy zapytal mnie patrzac na jakas laske czy chcialam bym wygladac jak ona,do tej pory nie wiem w czym byla lepsza ode mnie

Gość takasobiezonka
wymyslilam sobie ze bede sie starac wygladc jak najladniej zeby przy nim to na mnie gapili sie faceci ia tak czesto jest ale zawsze znajdzie sie ladniejsza czy mlodsza odemnie na ktora on i atk bedzie sie gapil

faceci to sa wzrokowcy , jak idzie laska i prawie dupe pokazuje bo ta kiecka jej nic nie zakrywa to kazdy sie spojrzy , ja tez bym sie patrzala hahah ;] , porazka

Gość takasobiezonka
mam nadzieje ze ten wiek przyjdzie jak najszybciej mojemu mezowi bo w koncu nie jeset juz gowniarzem a ma prawie 30