Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -kasiulka35-

Co pomyslalybyscie, gdyby

Polecane posty

Gość -kasiulka35-

snil wam sie facet co noc? mezczyzna, ktorego znacie od dluzszego czasu, wymieniacie spojrzenia, i ktory wam sie sni w kazda noc. Jak przestac? Jestem w zwiazku i niczego nie chce burzyc, ale sama juz nie wiem, chyba wariuje.

Gość -kasiulka35-
Czy to mozliwe, ze on szuka kontaktu? Kiedys o czyms takim slyszalam, ale sama nie wiem. Czuje sie dziwnie, jestem po 30 stce, nie mam zadnego kryzysu, tylko to zjawisko z tym facetem. Bardzo mi sie podoba, marze o tym, by sie z nim spotkac, by go zobaczyc, po prostu zobaczyc.

Gość -kasiulka35-
Domyslam sie, ze moj problem jest idiotyczny, dlatego nikt nie odpowie.. No coz..szkoda. Myslalam, ze ktoras z Was miala podobna sytuacje.

Gość -kasiulka35-
nikt? :-(

Gość zuzul
Ehh... Mam to samo z żonatym mężczyzną :( To jest straszne. On jeszcze na każdym kroku próbuje flirtować ze mną. To jak tortury dla mnie. Na szczęście nie wie, że mi się podoba. Już nie wiem jak sobie z tym radzić.

Gość pierdolnac sie w pusty leb
talk sobie radzic

Gość -kasiulka35-
zuzulko, on ze mna nie fliruje, nie zrobilby tego, bo wie, ze z kims jestem, on jest sam, nie ma zony. Rozstal sie dawno z nia. My tylko na siebie tak patrzylismy, ze az mozna bylo zwariowac a teraz on zaczyna mnie nawiedzac w snach.. :-) powaznie..sni mi sie co noc. Nie wiem..szuka kontaktu?

Gość zuzul
Ty się "p*erdolnij", bo Twój rzeczywiście jest pusty. Mam nadzieję, że ludzie traktują Cię, tak jak Ty innych. Nie mam zamiaru rozwalać rodziny, bo mam ochotę go wydupczyć. Co nie oznacza, że nie ma problemu. On nie ma i nie będzie miał, ja mam. A "wygadać się" to bardzo dobry spokój na uciszenie emocji.

Gość -kasiulka35-
zuzul ignoruj takich jak wyzej ;-)