Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wstrętny babsztyl

NUTRI SLIM- używa/ł ktoś?

Polecane posty

O to brawo :) No ja już mam rozmiar mniejszy w spodniach, ostatnio wcisnęlam się w 36 :) a wżenie u mnie za 5 dni :P

jak wciskasz 36 to zazdroszczę, ja niestety ciągle 38/40. boni_ta w sumie 3 kg to nieźle muszę przyznać. Ja nie wiem ile dokładnie waże jakiś czas temu waga elektroniczna wysiadła i jakoś nie mam nad sobą kontroli ;P

Gość boni_ta
dobra dobra, już nie bądź taka skromna. Zawsze może być lepiej to normalne, ale jak już rozmiar mniejszy to jest dobrze :) oby tak dalej.

zważyłam się ostatnio u koleżanki ważę 59 kg na 164 wzrostu... oO zgroza. Muszę coś z tym zrobić i to szybko, przydałoby się stracić z 7 kg. Coś tak czułam,że nie jest ze mną za dobrze :/

Pewnie że biorę. A powiedzcie mi jak się liczy odpowiednią wgę. Bo już tyloma sposobami się spotkałam że sama nie wiem ktory jest dobry. Czy ten: "wzrost - 100 = odpowiednia waga" jest ok?

Gość skolowa
Najważniejsze to żebyśmy my się dobrze czuły w naszym ciele a nie ile nam pokaże jakiś wskaźnik czy przelicznik.

Gość boni_ta
Zdecydowanie nasza satysfakcja jest najważniejsza, wskaźniki są bo taki jest współczesny świat- liczą się liczby :( ale zdecydowanie najbardziej dla nas powinno się liczyć że nam jest ze sobą dobrze. Do końca nie rozumiem czemu odchudzamy się dla facetów..powinnyśmy to robić dla siebie :)

Nie ma co się odchudzać dla facetów- to oni powinni odchudzać się dla nas a nie ;) A co robie z waszymi dietkami podczas swiąt? Ciągle się ich trzymacie czy zapominacie na chwilę o odchudzaniu i smakujecie potraw? :)

Gość skolowa
Ja spróbowałam wszystkiego ale po troszku. Wszystko jest dla ludzi przecież :-)

Oj tam, jak się przez te 3 dni trochę więcej zjadło to trzeba po prostu trochę dłużej poćwiczyć i tyle :P nie ma co się oszczędzać :)

Gość boni_ta
ja też spróbowałam wszystkiego po trochu :) ale ja wybredna jestem więc jadłam rybke po grecku, sałatke warzywną, zupke grzybową i trochę wędlinek :) niby mało wszystkiego ale i tak czuję się najedzona strasznie...trzeba będzie ćwiczyć :) sylwester za pasem muszę się w sukienkę zmieścić.

Gość skolowa
Ale chyba nie przytyłaś przez okres świąt? A nutri brałaś czy zrobiłaś sobie 3dniową przerwę?

Gość boni_ta
śmieli się ze mnie żebym sobie posypała karpia tym swoim nutri hahhaha :D, mam rodzinkę z poczuciem humoru :) dodałam nutri tylko w wigilię rano do jogurtu, w 1 i 2 dzień świąt sobie odpuściłam troszkę :P

cześć dziewczyny :) a ważyłyście się po świętach? ja troszkę pojadłam ale w granicach rozsądku :) nie zapomniałam o nutri, piłam rano z wodą i tak strasznie się nie przejadłam :P A u was jaki bilans??

Gość skolowa
Heheh to trzeba było posypać :P ja nie przytyłam. Nutri brałam cały czas i codziennie nie zapominał o ćwiczeniach więc ok ;)

No ja niestety nie ćwiczyłam, powiem szczerze że po prostu po 1. to nie miałam siły, a po 2. nie chciało mi się. Byłam tak zmęczona że brak słów.

też miałam ciężką końcówkę roku....tyle spraw do załatwienia, w pracy masakra- tyle rzeczy się zwaliło :/ i święta takie krótkie...nawet za bardzo nie odpoczęłam. Od stycznia wracam na siłownie i biorę się za siebie dalej i intensywniej :) mam silną motywację i chcę mieć piękne ciałko do wakacji, więc nie ma bata :)

Gość madamMmm
Ja kupiłam sobie formoline l 112 ... zobaczymy czy cos da , biore 3 dzien i jestem na diecie

Gość szuszka
Zażywanie takich tabletek nie przynosi efektów. Wiem bo mam już ten etap za sobą. Jeśli naprawdę chce się schudnąć to trzeba przestrzegać diety i dużo się ruszać. Wiem też,że dobre rezultaty przynosi medycyna estetyczna. Moja koleżanka w Amaya w Waszawie podała się zabiegowi focus na nogi i pośladki. Naprawdę wyglądała szczuplej. Cudów jednak nie ma, by efekt się utrzymał trzeba o siebie dbać

Gość skolowa
Nie okłamujmy się ale nie każdego stać na to zeby poddawać się co jakiś czas takim zabiegom... niestety są one bardzo kosztowne. Ale masz rację- suplementy bez diety i ćwiczeń raczej nie przyniosły by bardzo zadowalających efektów. A co do lata to mamy jeszcze pół roku więc myślę że damy radę :D

Gość boni_ta
do lata, tak w lato trzeba dobrze wyglądać :) kurcze mam jakieś obawy, że szybko do nas to lato zawita. Ostatnio czas pędzi jak szalony takie mam dziwne wrażenie i nie wiem jak można temu zapobiec... W każdym razie co do tabletek to faktycznie nie można myśleć że same pomogą, ale często jest tak że pomagają w ogóle ruszyć wagą..częso dziewczyny nie mogą zrzucić bo ich waga się zatrzymała. Wiadomo, że trzeba się ruszać, najgorzej jest zacząć później już idzie z górki ;) A co do medycyny estetycznej to na pewno działa, ale zabiegi trzeba powtarzać a to już robi się dość kosztowne.. także ja wolę jakieś suplementy, ruch i dietę :)

Gość skolowa
No ja właśnie zaczęłam brać nutri dlatego że mimo diety i ćwiczeń nie mogłam ruszyć wagi. I z myślą że suplementy pomoga zaczęłam je stosować i na szczęście się nie zawiodłam :)

Gość boni_ta
no na szczęście :) generalnie też jest tak że nie na każdego działają, więc różnie może z tym być. Każdy ma inny organizm. Na mnie też działają ale nie wszystkie a już trochę próbowałam różnych tabletek i suplementów.

Dokładnie, każdy ma inny organizm i na jednych może coś zadziałóać a na innych nie. Moj organizm np w ogóle nie raguje na kofeinę - mogę wypić kawę o 23 w nocy i iść spać od razu. W ogóle mnie nie pobudza, dlatego nie pijam za często ;)

Gość skolowa
Jeśli mowa o kawie to piłyście te kawy slim?

ja słyszałam że są na prawdę nie złe, sama się przymierzałam by kupić i sprobować ale jeszcze ostatnio postanowiłam zainwestować w lkarnitynę bo zaczynam ostro ćwiczyć na siłowni. Ale taką kawkę kupię żeby zobaczyć jak smakuje i czy jakoś wspomaga odchudzanie.

Gość skolowa
No ja też bym ją chętnie spróbowała. A nie orientujesz się czy też można dostać ją w saszetkach?