Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kejj

Seks po 1. porodzie ... ?

Polecane posty

Gość Kejj

Jestem w ciazy. To bedzie moj pierwszy dzidzius. I zastanawia mnie kwestia seksu po porodzie :D Jak dlugo trzeba odczekac po porodzie zanim sie zacznie uprawiac seks ? I czy pochwa zmienia sie tak drastycznie jak niektore panie mowia ?! Zastanawiam sie tylko czy pochwa rzeczywiscie bedzie duzo luzniejsza niz przed porodem ?

6 tyg po. zalezy od porodu i od tego jak cię zszyją :) fakt jest faktem, że musisz sie pożegnać z pipką :P

Gość adzikahoho
6 tyg. czyli po okresie popołogowym. ja urodziłam dwójkę i mąż nie wpada we mnie :)mówi,że bez różnicy:)ale robiłam ćiwczenia Kegla,więc może dlatego.

Zależy. Po SN trzeba będzie dłużej poczekać niż po cesarce. Wszystko zalezy od tego jak długo bedzie trwał u Ciebie połóg- mój gin mówił, że warto czekać przepisowe 6tygodni, nwet jeśli wydaje nam się, że już jest OK. Co do pochwy- u mnie nie ma zmian, ale to też podobno indywidualna sprawa.

Nie wiem czy pochwa sie zmienia nie jesteśmy w stanie stwierdzić tego z moim partnerem, ale w moim przypadku sex jest stokroć bardziej satysfakcjonujący po porodzie niż przed!! Chodzi o to że orgazmy są intensywniejsze. Jest po prostu nieziemsko!:)

Gość dfghnjmmmmm
Po cc odczekałam 3 tyg. Po naturlanym 6 tygodni Sex po porodzie - jest super, orgazmy znacznie intensywniejsze ! pochwa nie jest Luźniejsza !!!!!! Albo mam farta albo to mit, ze robi sie wiadro z cipki ;)