Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ika140303

Bielizna odchudzająca

Polecane posty

Gość ika140303

Chciałabym prosić o wypowiedź te z Was, które mają doświadczenie z tego typu bielizną. Wszystko jedno czy to będą gorsety, szorty czy koszulki. Zastanawiam się nad zakupem spodenek masujących Farma Cell, które działają ponoć również na cellulit. Nie pytam dlatego, że szkoda mi bezcelowo wydawać kasę tylko chciałaby uniknąć rozczarowania, no wiecie żeby mi psycha nie siadła. Nie jestem osobą otyłą, jeszcze dwa lata temu ważyłam 52 kg przy wzroście 166 cm ale od kiedy stuknęła mi trzydziestka przemiana materii już nie jest taka jak wcześniej. Teraz ważę 59 kg i jakoś źle się z tym czuję, głównie dlatego, że wszystko idzie mi w brzuch i te wałeczki doprowadzają mnie do szału. Nie jem jak świnka i ćwiczę ale chciałabym jakoś ten brzuszek zamaskować właśnie tego typu bielizną, na którą można zakładać normalne ubranie i żeby jakoś specjalnie nie rzucało się to w oczy.

Ja słyszałam ze dobre efekty daje gorset. majtki owszem spłaszczą brzuch ale tkanka tłuszczowa "wylewa"się nad majtkami

Gość ika140303
Te spodenki masujące mają bardzo wysoki stan, tak że zakryją fałdki. Tak mi się przynajmniej wydaje, sądząc po fotkach i opisie nie powinno się nic wylewać. Ale może rzeczywiście lepiej wybrać gorset, w końcu kształtuje też górę. Tylko nie wiem czy rzeczywiście podziała cokolwiek na cellulit.

Gość basikk23
Istnieje kilka rodzajów bielizny korygującej kobiece kształty, a każdy z nich jest przeznaczony do wyszczuplania określonych części ciała. Zdaniem niektórych osób, bielizna korygująca, która jest właściwie dobrana, może zmniejszyć obwód aż o parę rozmiarów. http://nuclearts.pl/odziez-damska/bielizna-wyszczuplajaca-modelujaca-korygujaca-odchudzajaca-co-to-jest-jaka-wybrac/

Gość concordia
troszkę korygują ale nie pitolcie,ze o pare rozmiarów