Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trochę mi żal

przykro mi

Polecane posty

Gość trochę mi żal

Wiecie co? Porównuję swoje zdjęcia sprzed 3, 4 lat z moim teraźniejszym odbiciem w lustrze i stwierdzam z żalem, że zbrzydłam. Dziś nie powiem, ze jestem brzydka, ale żal mi, że zmieniła mi się twarz. Rysy mi się wyostrzyły, cienie pod oczami pojawiły i to już nie jestem ta sama ja.. Miałam ładną buzię, delikatną, dziewczęcą. Szkoda mi. Czy to możliwe, że te rysy zmieniły mi się pod wpływem wielu stresujących sytuacji jakie miałam w ciągu ostatnich dwóch lat? Naprawdę przeżywałam ciężkie chwile i kryzysy, możliwe, że pozostawiło to ślad? Mam 28 lat.

Gość wszechwiedząca konająca
ludzie sie starzeja...

nie przejmuj sie ja mam 35 a kazdy mi mówi że wygladam na wiecej ale zawsze tak bylo :)

Gość całkiem możliwe
ja mam 26 lat i ten sam problem. do tego zmarszczki pod oczami...

a stres oczywiscie dodaje nam lat ale jesteśmy piekne w sodku jako kobiety :)

naprawde dziewczyny jak o siebie dbamy to nato nic sie nie poradzi widocznie taka nasza uroda :)

witam ostra daj mi jeszcze raz gg dzis bede wieczorem wiec jak masz ochote to zapraszam masz mojego maila??

Gość trochę mi żal
to nie o to chodzi.. nie wyglądam staro, naprawdę, nie mam zmarszczek, cerę mam gładką. starzeniem się nie martwię, tylko ogólnie zmianą rysów. wyglądam, jakby to nazwać.. mniej subtelnie. nie śmiejcie się. to nie jest jakiś życiowy problem, tylko właśnie znalazłam w komputerze stare zdjęcia i mnie tak naszło, jaka byłam fajna dziewczyna :(

Ostra sory ze tak wyszlo to bedziesz dziś na gg wieczorem?? czy wychodzisz

kobieto ale czym sie martwisz ??? ja mam dwoje dzieci roztyłam sie jak wieloryb ale ciesze sie chwila (udalo mi sie shudnac 20 kg )

Gość professore creatore
Jak się dzis usmiechniesz, to na pewno wyglądasz dużo lepiej niż jak patrzysz sie taka zniechęcona i zdołowana na swoje odbicie. poskacz 5 minut na skakance, umyj włosy, nasmaruj twarz kremem, uśmiechnij sie i od razu bedziesz inaczej wygladać. Oczywiscie, ze stres ma wpływ na wygląd. Ale jak znowu się poczujesz dobrze - bedziesz z powrotem wygladała ładnie. Moze troche starzej, bo jestes trochę starsza, ale co z tego - dalej ładnie

Gość trochę mi żal
smutno mi trochę. ale zaraz mi przejdzie na pewno. ciekawa jestem po prostu, czy ktoś jeszcze to zauważył u siebie

pewnie wiesz jak sie czułam jak wazylam 120 kilo a teraz waże 80 ale zawsze sie usmiecham i ide dalej :):):):)

Gość trochę mi żal
nooo, gratuluję takiego spadku wagi, 40 kg za Tobą, fiu fiu

ale zeby tak sie stało musiał maz wymienic nie ma nowszy model i wtedy dopiero wzielam sie za siebie :)

mnie osobiście rysy sie nei zmieniły , ale twarz mniej jędrna mimo stosowania kremów , ale przez ostatnie miesiace zrzuciłam 24 kg może to tez dlatego

Gość ja mam 29 lat i takie same
przemyslenia jak ty, tylko że mi zawsze odejmowali z 5 lat. Teraz podobno wygladam na 24 :) 3 lata pracowałam na 12-tki, czyli na noce 12 godzinne i najbardziej to odbiło sie na mej hmmm..... urodzie :)

Gość trochę mi żal
wymieniona na nowszy model.. to musiało boleć. mam nadzieję, ze dobrze się czujesz w "nowej skórze" i teraz palant widzi, co stracił :)

Ja mam 28 i ostatnio to samo myślałam co Ty, ale chyba spowodowała to kamerka w komputerze, jak się zobaczyłam, to stwierdziłam, że robię się starą babą. Nie że brzydką czy pomarszczoną, ale taką "dorosłą". ;/

Gość trochę mi żal
Lasintia, może to właśnie to? robimy sie "babami" niestety

Ważne, że młode duchem :) Ale to że dostałyśmy takiej schizy :) to chyba nie znaczy, że wszyscy na nas juz tak patrzą. Taką mam cichą nadzieję :))))))

Gość trochę mi żal
też wolałabym żeby to pozostało moim schizem, a inni widzieli mnie taką, jak wcześniej pozdrawiam :)