Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja pierdacze

kilogramowe matki polki

Polecane posty

Gość ja pierdacze

idzie wiosna i na kaffe coraz częściej pojawiają sie topiki pt - moje ciało po ciazy, kilogramy po ciazy etc etc - chcialayscie to macie - najpierw trujecie doopsko - jak zrobic dziecko , potem przez 9 miesięcy jęczycie i podniecacie się swoimi opowieściami z okresu ciążowego - poród następny etap - opowieści dziwnej tresci - jak to smierdzące i pokrwawione dopatrywałyście się w tym cudu, a nie zwyczajnej fizjologi i teraz co? ta da!! wiosna , czas odkryć to i owo - i nie da się bo: cyce mleczarnie wylewają się z dekoltów skóra na brzuchu wisi cellulit rozstępy włosy to porazka etc etc obudźcie się - w jeden sezon tego nie naprawicie - trzeba czasu , zeby wyglądać w połowie tak dobrze jak przed ciąża - cos za cos [cześć]

Gość to znowu Ty kobieto
mam już Ciebie serdecznie dość!!!po dziurki w nosie!!!bokiem mi wyłazisz!!! wyluzuj i żyj dalej!!albo spierdalaj z tego forum debilko!!

Gość ja pierdacze
zajęłam się - i nie mam tego problemu , a gdybym miała - to oprócz żalenia się grupie wsparcia z dodatkowymi kilogramami - wzięła bym się za siebie od gadania waga nie leci w dół to znowy ty.... i następna mamusia z kulturą sięgajacą dna nic dodac nic ujac

Gość ja pierdacze
do widzenia 🌼 milego dnia :)

e tam, to po co zakładasz temat o Matkach Polkach. Jak wyglądasz super i dobrze się czujesz to powinnaś być szczęśliwą, zadowoloną kobietą a nie zakładac taki bzdurny temat.

Gość sprawdz w encyklopedii
co znaczy okreslenie Matka Polka, bo robisz wioche uzywajac zwrotów. ktorych znaczenia nie znasz.

Gość wariatka ze mnie wiem
Przestancie zwracac uwage na "kogos" takiego..

Gość a co to za troll
znowu na kafe? jebane suczysko pewnie ma hemoroidy, pryszczaty ryj, krzywe nogi i śmierdzi potem, na dodatek jest bezpłodna i nikt jej nie chce, więc musi sobie pogadać hej hej "ja pierdacze" jesteś NA PEWNO zajebista hahahahahhahaha kretynka!