Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a2526

kto mnie zaprosi do kina na tę niedzielę?

Polecane posty

Gość a2526

Gość ja mogę, jeśli mieszkasz
niedaleko :) Skąd jesteś ?

Gość a2526
ja mogę - z Ziel. Góry, ale jak cie stać, to możesz zorganizować mi przejazd do każdego innego miasta, a jak cie nie stać, to i tak bym się z Tobą nie umówiła nawet gdybym mieszkała blisko _____ nie tylko w niedzielę, ale w tym tygodniu tylko już ten jeden dzień mam wolny.

Stać mnie skarbie :). Staniesz na obwodnicy miasta i będziesz machała do samopchodów z rejstracją SD...czyli z Dąbrowy Górniczej. Jak już przyjedziesz to odbiorę Cię spod Pałacu Młodzieży i pójdziemy do kina. Może Ci nawet popcorn kupię ?

Gość a2526
czg - o co mi chodzi, to sama jeszcze nie wiem, zależy z kim do tego kina pójdę, ale nie wykluczone, że możesz mieć rację... ja mogę - z biedakami nie dyskutuję, odpadasz następny proszę

No dobrze, zasponsoruję Ci podróż tam i z powrotem, kino,kolację w restauracji. A potem seks u mnie: anal, oral, klasyk. Łykasz wszystko i wylizujesz do czysta. Gra gitara :D ?

Gość a2526
cham, prostak, fantasta - dziecko, gdzie ty mierzysz ? Jestem pełnoletnią kobietą i umówię się z mężczyzną

Gość a2526
aaaa przepraszam za ten temat, zapomniałam, że tu nie ma mężczyzn prawdziwi pewnie teraz cieżko harują na swoje kobiety

zapomniałaś dodać, że brzydką jak noc listopadowa. Gdyby tak nie było, znalazłabyś w realu faceta. A nie szukała tutaj, na kafe 🖐️:classic_cool:

Gość a2526
w realu jest wielu, ale niestety też wielu za biednych jak dla mnie

Gość hie hie hie hie hie
jak ja was wszystkich lubię :D

Gość hie hie hie hie hie
wiesz, ci bogaci wolą bogate laski, bo pieniądz pieniądz przyciąga i pieniądz z pieniądzem się mnoży... dla biedoty zostają biedni :P

Gość a2526
nie szukam, po prostu okazałam swoją wspaniałomyślność i chciałam dać komuś szansę, bo mam po prostu dobry dzień. seks za kino , podróż i kolację ? Śmieszne. Swoje marzenia i plany lepiej przedstaw jakiejś tirówce, ta będzie wniebowzięta.

Gość a2526
14:27 [zgłoś do usunięcia] hie hie hie hie hie wiesz, ci bogaci wolą bogate laski, bo pieniądz pieniądz przyciąga i pieniądz z pieniądzem się mnoży... dla biedoty zostają biedni biedna nie będę, prędzej czy później ktoś będzie na mnie pracował

Gość przerwa miedzy palcami orencz
pózniej to juz raczej nie

Gość byłakinomanka
Powiem wam - wczoraj wieczorem doszłam do wniosku, że więcej nie pójdę na żaden film do kina nawet gdybym miała nie wiem ile kasy. Tak się obrzydziłam tym środowiskiem przez ostatnie wydarzenia :( Naprawdę. Nie chodzi nawet o moralność niemoralność artystów - aktorów zwłaszcza (kto jest tym aktorem ten jest i to jest inna sprawa) ale ogólnie ... nie wiem. O całość. Lecz głównie chyba o to - kto tak naprawdę tym aktorem tam jest, a kto tam jest nie wiem - bankierem. Obrzydza mnie to. Jedno rozumiem z wszystkich wydarzeń ostatnich powiem wam - jedna osoba się nie odezwała cały czas. Milczy do dziś. Kto? Prawdziwy patriota. Jeden człowiek, który w tym wszystkim - czy jest moralny czy nie - jest patriotą. I na pewno nie jest to Farel bo on nie ma żadnych wartości jak dla mnie - żadnych. I oni go bronią ze względu na kasę. No to się nieźle pogrązają wszyscy w moich oczach. I tyle :(

Gość hie hie hie hie hie
oj będzie na tobie :P jak wolisz nie mogę z wami :D

Gość a2526
masz racje NIEDŁUGO bo tak już postanowiłam

Gość byłakinomanka
To co zrobili w tym roku jak dla mnie w tym Hollywoodzie to pogrązyli sobie filmy wojenne i ich sens jakikolwiek. Bo co? Irak jest OK? Nie wiem co to miało znaczyć. Zawsze wojna w kinie była bezsensem, a teraz co? jest OK? Na to by wyglądało. Na wojnie fajnie jest - dosłownie :(

Gość byłakinomanka
Gdyby to wszystko miało JAKIKOLWIEK normalny sens co sietam wyprawia w tym Hollywood to NIemcy mają teraz jeden film wojenny za drugim a wiecie co oni kręcą? Jak sie żyje staruszkom na Florydzie. Myślałam, że jajco zniosę jak ostatnio ich telewizję włączyłam :(

Gość hie hie hie hie hie
widziałaś Gamera? I był jeszcze jeden jakiś durny film, o środku żrącym, który zjadł wieżę Eiffla... Szkoda było kasy i czasu na to, nawet tytułu nie pamiętam.

Gość byłakinomanka
Przynajmniej by się trochę opamiętali z tego luksusu. Nie mogliby o Rzymie jakiś koprodukcji wielkich kręcić czy o czymś? O czymkolwiek - niekoniecznie sami z kimś. wszyscy są powaleni w łeb dziś i koniec. ten świat powinien się zatopić sam. SAM Z SIEBIE! O Atlantach czemu nikt filmu nie nakręcił? Ostatni film wielki to chyba była Troja w 2004, nie? Ta superprodukcja - to się tam jeszcze do czegoś nadawało z grubsza a tak? reszta to dziadostwo. Ten Alexander z tym dupkiem Farelem też był wart tego by go skrócić o połowę. Ale to była końcówka normalnego Hollywoodu - i tyle :(

Gość byłakinomanka
Ja już smole całe kino - to jest jedna chała już. Nic ciekawego. Co - mam iść i oglądać jak fajny był PLUTON? Ogłupieli tam wszyscy w tym USA i tyle :(

Gość hie hie hie hie hie
Agora jest w porządku!

Gość byłakinomanka
Niektórzy uważają wiecie, że wszechświat powstał sam z siebie - ja bym taki scenariusz wymyśliła, banda jakichś dupków robi wszystko co popadnie i koniec byłby taki - skoro ten świat sam z siebie powstał to niech się sam z siebie zatopi. Bo na koniec bym wszystkich bohaterów moich ...potopiła. Naprawdę :(

Gość byłakinomanka
jaki jest ten film tej babki słuchajcie? Nie mam kasy na to, żeby go zobaczyć, ale jaka jest wymowa bo zrozumiałam tyle - że praca sapera jest trudna. No normalnie ale wymowa - PRACA SAPERA JEST TRUDNA. A praca policjanta rzeczmy jest łatwa :( Nie mogę :( Zaś agora to film geja.