Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 55bb

kto mi pomoże?

Polecane posty

Gość 55bb

Jestem matką 17 letniej wspaniałej dziewczyny,ja od dwóch lat leczę się na raka w bardzo zaawansowanym stanie,zostało mi niewiele życia(podobno),pogodziłam się już z tym ale problem w tym,że moja córka uczy się i... jest w ciąży,ja nie mogę jej pomóc bo mam 422 zł renty,tata córki nie żyje(też rak).Córka mieszka ze mną , jest wspaniałą,wrażliwą,ciepłą, dziewczyną,potrzebujemy pomocy w formie rzeczowej ubrań,ubrań dla dziecka,środków czystości,bardzo by mi się przydał ciepły koc i buty w rozmiarze 38 i 40.Będę wdzięczna za jakąkolwiek pomoc,dokument o mojej chorobie mogę przesłać na maila.Pozdrawiamy.

Gość 55bb
nie mam twojego maila;(

Gość krucyfiks...22
17 letnia dziewczyna w ciązy tak ? I to jest wrażliwa dobra dziewczyna ???? hahahaha , nie ośmieszaj się ! To jest szmata. Poza tym skoro chciała dziecko to powinna pomysleć o tym że to wydatek ! Niech oczekuje pomocy od swojego chłopaka albo sama pójdzie zarabiać. Skoro nie miła była jej szkoła , wolała czuć się dorosłą to niech teraz se radzi ! a tak poza tym to wstydź się że nie umiesz wychować dziecka !

Gość W11do 00
Beatko przestań znowu wymyślać nowe historyjki. Po pierwsze Martyna na 19 lat a nie 17...a po drugie nie żebraj o rzeczy, ciuchy koce itp bo przeciez ciuchów masz całe mnóstwo jak opisujesz na szafa.pl "Mam ich całe mnóstwo ,mój facet pływa i co rejs to wielka torba ciuchów,nie mieszczę się już w szafach,często ubrania sprzedaję nowe jeszcze z metkami,jeśli używane to też niewiele , uważam,że to jest okazja gdyż w sklepach takie rzeczy kosztują majątek,na pewno ,sprzedaję rzeczy bardzo dobrej jakości ,oczywiście można się potargować ;-))) zapraszam !!!"

Gość emama
do :OstraSiostra, wpisz w google hasło "vikiko" i poczytaj

Gość coś tu chyba kłamiesz
422zł renty? Przecież najniższa stawka renty to około 600 zł

Gość może część renty zabiera
komornik za długi