Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość esencja zycia

niech maz zobaczy

Polecane posty

Gość esencja zycia

Miszkam z mężem u teściowej sprzatam po niej różne rzeczy od kupy, sisiek 9bo do kibelka nie trafila) podpaski przesączone moczem z podłogi w lazience i nie tylko. Teraz teściowa po raz nie wiem juz ktory zostawial podpaske w kibelku (a jak wiadomo ona zatyka przeplyw) nie ruszam jej chociaz mogla wziac po raz kolejny ja z tego wc o nie tym razem niech maz zobaczy zalzek tego co robie po jego mamusi! tesciowa jest leniem i flejtuchem i nie jem nic co ona zrobi bo mnie obrzydza pierw dupe se rekami podciera a potem zapali papierosa i potem robi jesc (na szczescie ja zazwyczaj robie obiady ona sporadycznie)... ufff ciekawa jestem co jak maz to zobaczy

Gość esencja zycia
a kupa jak nie na dywaniu w lazience to na pralce desce od kibelka czy reczniku, ostatnio nasikala na plytki w wc jechalo niemilosiernie moczem podpaski przesaczone moczem w lazience...nie wyolbrzymiam. tesciowa jest zdolna fizycznie tylko ona sie strasznie spieszy zawsze gdzies.........

Gość skarbik
ale masz piękne życie:( naprawdę wspólczuję moze ten mąż jest inny i zareaguje jakoś porzadnie tylko faceci są nieśmiali jeśli chodzio swoje matki-zwracanie uwagi w tak delikatnej sprawie mozę być ponad jesgo siły ....

Gość esencja zycia
dlatego ja mu zostawiam to niech sam zobaczy ze nie mam z jego mama lekko.... i nie ograniczam sie tylko do odkurzania...... ciekawa jestem czy cos powie chociaz ta podpaska w wc to kropla w morzu. nie musi mowic swojej mamie tylko niech zobaczy co ja musze robic i to kazdego dnia. tesciowa widzi ze ja po niej sprzatam takze ona swini a ja za nia sprzatam....nie musi jej nic mowic niech tylko zobaczy przez co ja przechodze

Gość Blekit Oka
Przesrane:/ ile ma teściówka lat że taką nieudolna z siebie robi?

Gość esencja zycia
60 lat ma ale fizycznie gania codziennie po sasiada pali jak smok takze ma konskie zdrowie

Gość Blekit Oka
Nie dziwie się mojej babci która ma 85 lat i jak się załatwia to wszędzie zostawia ślady .... ale 60 ............blleeee

Gość esencja zycia
no ble ble to ja wiem, dlatego baba mnie obrzydza fuuu jeszcze jak ona sie myje raz na dwa tygodnie to sobie wyobrzcie :/

Gość Blekit Oka
szczerze ja bym tego nie sprzątała bym to zostawiła a niech rośnie niech inni widza jaki flejtuch z wielkiej Damy

Gość esencja zycia
no tak tylko ze ja sprzatam bo boje sie ze ktos pomysli ze to ja tak swinie...... w koncu jestesm mlodsza..... jest mi wstyd i dlatego sprzatam a pozatym tez chce jak czlowiek skorzystac z wc

Gość Blekit Oka
A jak np. jedziesz z mężem na urlop i po tyg. wracacie to tez tak świni??

Gość esencja zycia
jak bylismy w 'gosciach' to ona poszla przedemna do wc a ja za nia to znalazlam u gosci w domu dwie podpaski ktore byly sklejone w jedna z czego jedna lezala na dywaniku a druga plywala w kibelku... to co mialam zrobic..... wzielam rekami obwinelam w papuero toaletowy i umylam rece ....bo ktos by pomysla ze to ja..... a w koncu to byla ich mamusia ktora nigdy by takiego swinstwa nie zostawial....fuuuu

Gość esencja zycia
o boze.... jak nas nie bylo 2 dni to w domu bylo pobojowsiko!!!!! ziemia bloto sloma i wsyztsko co sie da po calym domu

nie wyobrażam sobie jak można być takim człowiekiem, bez wstydu ? :o ...

Gość esencja zycia
chcialabym byc pizda i tego nie sprzatac ale niestety nie pitole i nie zmyslam

Gość Dziś jest piątek
Brak słów!!!!!!!!!!!!!

Gość esencja zycia
chcialabym byc pizda i tego nie sprzatac ale niestety nie pitole i nie zmyslam

Gość esencja zycia
dzis odkurzylam jej pokoj po tygodniu czasu znalazlam tam liscie slome bloto piach okruszki jedzenia patyczka od lizaka ciastka papierki po podpaskach (nie mam zwyczaju wchodzic do niej do pokoju ale raz na tydzien jej tam sprzatam)

Gość esencja zycia
a sorry zapomnialam o papierosach ktore wypalila i popiele z papierosow ale to jest standard ze leza wszedzie, ostatnio dlam jej popielniczke bo pchala pety w kwaitki i na dywanach lezaly

Gość czemu z nią mieszkacie
????????????????????/ ja bym stamtąd spieprzała, poza tym skoro to jej syn to chyba wie że Mamusia ma takie maniery....

Gość KIKA FRIKA
WYPROWADZCIE SIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Blekit Oka
Po części jest to też może i twoja wina nauczyłaś jej tego że mimo wszystko sprzątniesz a ona palcem nie musi ruszac...Ale o do pokoju już bym nie sprzątała wcale nawet raz w roku na święta......

może ma schizofrenię ? w tej chorobie ludzie nie dbają o czystość, nie myją się itp....

Gość esencja zycia
tylko ze nie mamy gdzie sie teraz wyprowadzic ...poki co musimy to zniesc a raczej ja musze to wytrzymac......jak dlugo nie wiem////

no nieźle się wpakowałaś.....wy to musicie znieść? raczej Ty bo synek po neij nei sprząta tego syfu.... a może ona to robi celowo byś niewytrzymała nerwowo i się rozwiodła i zostawiła ją z ukochanym synkiem ? niektóre teściówki są nieźle pierdolnięte

Gość fuuuuj..
Twój maz nigdy nie zauwazył tego syfu jaki ona zostawia i nie czuje tego smrodu??

Gość kardashia
Nie mysleliście z mężem o przeprowadzce? Skoro teściowa jest zdrowa to znaczy,że jest zdolna sama się sobą zajmować i opieki nie potrzebuje. Gorzej będzie jak tam zostaniecie i minie kolejnych kilka lat i jej zdrowie np się pogorszy...

nie piszesz by była schorowana, nie jest niedołężną staruszką, nie ma też demencji ani problemów z pęcherzem.... nie rozumiem więc czemu po domu walają się osikane podpadki

Gość kardashia
Albo jak Wam pojawią się dzieci... Przecież wtedy będziesz się głownie nimi zajmowałą i co będzie jak Was ktoś odwiedzi a tam podpaska teściowej w wc

Gość esencja zycia
e nie celowo ona tego nie robi, ona robi to nieswiadomie -taka ma nature. przynajmniej tak sie mi wydaje