Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlooda matka z

Nie karmie dziecka piersią

Polecane posty

Gość Mnie też obrzydza
No co ty sopel. Przecież matki karmiące mają w dupie męża, bo nie są już kobietami tylko maciorami i nie mają piersi, tylko cyce :)

Gość sopel aleś ty durna
rozstępy się robią od ciąży i tycia a nie od karmienia piersią :O

sama jestes durna zleciały sie matki polki.. mam na studiach kolezanke - utyła jak maciora, przez bluzke przeswitywaly jej te ohydne wkladki (latem), w przerwach latała karmic, spozniala sie na zajecia, niektorzy wykladowcy z tego drwili.. kobieta zaniedbana, niewyspana, no bo po co facet ma karmic dzieciaka butelka jak mozna przyleciec i dac cyca.. Mowicie o egoizmie, a same co, jestescie lepsze? Bo sie POSWIECACIE? i dziwicie sie potem ze faceci gapia sie na fajne laski i odsuwaja sie od was - no pewnie bo jak sie ma obwisly cyc, plaski jak skarpeta i pochwe jak wiadro to nie jest sie juz atrakcyjna..zamknijcie wiec japy bo przemawia przez was zazdrosc.

Gość
moja mama karmila mnie butelka bo pracowala ja tez chce pracowac i nie wyobrazam obie tega calego trzymania diety, sciagania pokarmu w pracy czy cos. NIE. bede karmic czesciowo piersia czesciowo butelka, zobaczymy jak wyjdzie i matka nie karmiaca piersia nie jest wyrodna a piersi obwisaja od niedbania i niedob ranego stanika

Gość sopel aleś ty durna
"zleciały sie matki polki.. mam na studiach kolezanke - utyła jak maciora, przez bluzke przeswitywaly jej te ohydne wkladki (latem), w przerwach latała karmic, spozniala sie na zajecia, niektorzy wykladowcy z tego drwili.. kobieta zaniedbana, niewyspana, no bo po co facet ma karmic dzieciaka butelka jak mozna przyleciec i dac cyca.." przed zaniedbaniem się ani cesarka, ani sztuczne karmienie nie ustrzega. nadal podtrzymuje to, ze jestes durna 🖐️

Gość sopel aleś ty durna
zresztą... nawet nie jestem matką, i nie mam zamiaru być. nie jestem też fanatyczką. ale jeśli decydujesz się na dziecko, to licz się z konsekwencjami. rozumiem karmienie butelką jeśli nie ma innej możliwości, albo gdy sytuacja zmusza (tak jak bazienka pisze - praca), ale karmienie butelką bo "cycuszki mi opadną" :O:O jak nie bedziesz o siebie dbała, to i tak będziesz miała zwisy, nieważne czy karmisz, czy nie, a przynajmniej nie będziesz zwiększała u dziecka ryzyka alergii :O

Gość sopel aleś ty durna
mój cyc nie jest obwisły, za to twój będzie takim na pewno 🖐️

Gość fuj widok bachora ssacego
o kurwa zajebste to było "podtrzymać to sobie mozesz obwisłego cyca" :D :D :classic_cool:

ech baby:) to czy karmisz cyckiem czy tez piersią to indywidualna sprawa każdej z nas - karmisz twoja sprawa - nie karmisz bo masz takie widzimisie - i tez jest ok. Nie rozumiem tylko jak można stwierdzić , ze kowalska jest dobrą czy złą matką - patrząc na jakość , ilość i sposób podawania pokarmu.? Kult matki uciemiężonej chyba juz zanika, młode lasencje teraz mają inne podejście do życia i do dzieci - ale czy to stanowi , ze jest to złe? przecież uczą się poniekąd od nas "starszych", zmieniają tylko trochę światopogląd, buntuja się , mówia glosno NIe sprawom , którym my nie mogłysmy , czy tez wydawało nam się , ze nie powinnysmy się sprzeciwiać. a swoją droga mam wrażenie , ze autorko - celowo wsadziłas kij w mrowisko:) tylko nie pozabijajcie się prosze

Gość jak jasne jak ciemne
Nie karmisz to nie karm. Na czole sobie napisz ze nie karmisz, co sie bedziesz ograniczac do forum dla idiotow, idz na calosc.

Gość jak jasne jak ciemne
I nie zapomnij o niani 365/7/24 Przeciez zasrany bachor nie da ci sie wyspac w nocy, zmarszczki jak w banku. Toz to qrwa szok :o