Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quicksand

Singielki jak macie?

Polecane posty

Gość big girl
ja powiem tak, że swoje już pozaliczałam i póki co nie praktykuję nie lubię być tak blisko z obcym

Gość do ciebie kobito
Nie o twojej "starości" mowa.Wybrałaś już swoją ścieżkę odnoście pracy? Spełniasz się w niej? Ktoś miał rację . ilość założonych tematów 83. zajmij się czymś pożyteczniejszym niz trwonienie czasu na kafeterii

myslam ze pytasz o rocznik :P nie sadzilam ze az tyle tematow zalozylam, moze dlatego ze juz kupe czasu tutaj jestem, ostatnio bardzo zadko zagladam wiesz nie sama praca czlowiek zyje i nauka ja od przeszlo roku tym wlasnie zyje i teraz poczulam ze chcialabym cos wiecej dodac do swojego zycia niz tylko 24h praca i szkola tak wiec stad moje pytanie, a co do sciezki to nadal nia podazam i mam nadzieje ze dobrym kierunku..:P

Gość do ciebie kobito
Pytam o to czy praca jaką wykonujesz sprawia ci satysfakcję.W twoim przypadku to ważne. Byłaś kiedyś z nieznacznie młodszym chłopakiem w związku. Czas na mnie, cześć.

wiesz studiuje i na razie nie ma swojej upragnionej pracy jeszcze takze nie mge pwoiedziec ze praca sprawia mi radosc, ale nie narzekam, a czy bylam ze znacznei mlodszym chlopakiem od siebie? co to za pytanie jakies nie rozumiem , szczerze nie mam porowanania bardzo bo bylo ich az dwoch jeden trzy lata mlodszy ode mnie.

Gość bylas kiedys z prawiczkiem
quick ?

Gość sloneczna plaza
szukam chlopaka dojrzalego mezczyzne jestem iza kaczmarzyk z radomia jestem ladna dziewczyna uciwa uczuciowa lubiaca czerpac zycia wszystkie przyjemnosci lubie prezent a dodatkiem do zwiazku wedlug mnie jest dobry seks nie koniecznie z jednym partnerem

Gość i ja ..
na chwilę obecną przygodny sex nie .żaden sex w ogóle , zbieram się już prawie rok po rozstaniu ,pozniej ,hmm ,raczej tylko przygodny sex ,zwiazek NIE

Gość ddddddddddddhjj
ja jestem sama od 7 lat i nigdy nie zgodziłam się na przygodny sex!!!!