Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śmiechudajka

KAWAŁ KTÓRY MNIE DZIŚ ROZŚMIESZYŁ DO ŁEZ

Polecane posty

Gość śmiechudajka

W starej wieży na pustkowiu siedzą sobie nocą trzy wampiry i grają w karty. Grają, grają, noc mija i zrobili się głodni. Jeden mówi: - Grajcie we dwóch, ja idę cos wrzucić na ruszt. Długo nie trwało i wrócił. Usta umazane krwią... - Znacie te wioskę na południe stad? - Tak - No to już jej nie ma. Wyssałem ich co do jednego... Drugi wampir wstaje: - Dobra, teraz wy grajcie a ja napełnię żołądek. Długo nie trwało i wrócił. Usta umazane krwią... - Znacie to miasteczko na zachód stad? - No... - Nikt już tam nie mieszka, hehe..., be-ek! Trzeci wampir wychodzi, rzucając w drzwiach: - Teraz ja, niedługo wracam. Wraca jeszcze szybciej niż tamci. Ociężale wchodzi do komnaty. Twarz cala we krwi. - A ty gdzie byłeś!? - Nigdzie. Na schodach się wywaliłem. :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Gość stare jak świat tylko

Gość halucyn
mnie nie śmieszy, chyba za głupia jestem :o

Gość nnnnnnnl
nie smieszne:O

Gość nie znosze sadow
he?

Gość kafeteria pl
EEEEE, fajniejsze by było , nigdzie, na schodach się wyjebalem.

Gość a mnie ten...
Przychodzi facet do księdza i mówi: -Proszę księdza chciałbym aby mi,ksiądz ochrzcił kota -Przykro mi synu lecz nasza wiara na to nie pozwala. Bóg też nie był zwierzęciem i nie mogę tego uczynić -Dobrze, zapłacę Facet wykłada pieniądze. Ksiądz ochrzcił kota, ale miał wyrzuty sumienia, więc poszedł z tym do biskupa, opowiedział mu wszystko, a biskup na to: -Co ty zrobiłeś! Wiesz o tym, że tego nie można robić! -Ale on dobrze zapłacił -Ile? -100 tysięcy... -Proszę przygotować kota do bierzmowania.

Gość Najlepsze i tak są o babie
Przychodzi baba do lekarza z dzieckiem. Lekarz się pyta: -Czy dziecko przechodziło Odrę?? - A gdzie tam panie, my zza Buga! :D :D :D