Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

.Nivea

Sprzedaż na raty - pytanie :)

Polecane posty

Chciałam sobie wziąść na raty laptopa. Studiuje, pracuje - ale tak bardziej na czarno :P (opiekuje się dzieckiem). Czy nie będzie z tym problemu? Planuje zakup w MediaMark :)

Gość znawca RAT
Umowa o pracę, zlecenie, dział. gosp., jeżeli nie masz umowy, to cię po prostu wyśmieją... Idź do prac......po umowę, wtedy na pewno dostaniesz raty:D

Gość albo jeszcze lepiej
chyba nie bedzie tak łatwo. najczescie pytajka o prace- stanowisko i ile zarabiasz.

Na stronie MM jest tylko napisane żeby podać numer do zakładu pracy...

A mogę podać rodziców lub coś w tym stylu ? oczywiście spłacać będę ja... ale czy mogę wziąść to na nich... od razu mówie że nie będą mogli osobiście tego załatwić bo mieszkają 200 km od mojego miejsca zamieszkania... chciałabym to jakoś załatwić :(

Jeżeli wartość Twoich zakupów jest mniejsza niż 5500 zł, możesz wnioskować o kredyt na uproszczonych zasadach. Wystarczy jeśli: - Zgłosisz się do Serwisu Kredytowego Banku BPH na terenie sklepu, - Podasz numer telefonu do swojego zakładu pracy, - Przedstawisz dowód osobisty i inny dokument ze zdjęciem, np.: paszport, prawo jazdy, ważną legitymację ubezpieczeniową, służbową lub ważną legitymację emeryta i rencisty. Jeśli chcesz spłacać w ratach zakupy powyżej 5500 zł będą Ci potrzebne następujące dokumenty potwierdzające stałe dochody: zatrudnieni na podstawie umowy o pracę: zaświadczenie o stałym zatrudnieniu i zarobkach.

Gość lkfllllllllllllllllllllll
podnosze

Gość jolanta ka
wiem ze w electro world wystarczy miec sam dowó:)

Gość lkfllllllllllllllllllllll
tak przeglądam strone electro world i nie bardzo :(