Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotność boli

Co mogę zrobić????????????????????????

Polecane posty

Gość Samotność boli

Sprawa wygląda następująco. Od jakiegoś czasu podoba mi się pewien chłopak. Jeszcze jakiś czas temu dawał mi pewne sygnały, uśmiechał się, zagadywał i ogólnie widać było, że mu się podobam. On też mi się podobał, ale niestety nie potrafiłam mu tego okazać. Ze mną bywa różnie. Spotykałam się już z kilkoma chłopakami, raczej nie miałam większych problemów z flirtowaniem, ale ten chłopak jakoś wyjątkowo mnie onieśmielał. Zamiast odwzajemnić uśmiech, dosłownie dostawałam jakiegoś paraliżu twarzy na jego widok,a serce waliło mi jak szalone. Mimo, że nie jestem już małą dziewczynką, czułam się właśnie tak, jakby to było moje pierwsze dziecieńce zauroczenie. Teraz mam do siebie o to straszne pretensje, bo on uznał, że mi się nie podoba. Mijają miesiące, widujemy się prawie codziennie, ale on już nie zwraca na mnie uwagi. Jest mi tak głupio, bo zachowywałam się jak dziecko, ale to było silniejsze ode mnie. Teraz jest mi tak przykro z tego powodu, że aż chce mi się płakać. Co mogłabym zrobić??????????????????????????????

Gość Samotność boli
Sam kurwa jesteś dnem. Co ma jedno do drugiego? Jak nie potrafisz mądrze się wypowiedzieć to siedź cicho.

co mozesz zrobic? skoro dzieckiem nie jestes a nastaly takie czasy, ze i faceci i kobiety robia ten pierwszy krok... to moze go zaprosisz gdzies na kawe? no chyba ze jestes tak niesmiala ze tylko rozmowa smsowa albo na gg wchodzi w gre... ale weź pod uwage ze on moze juz kogoś miec albo miec inna na oku, ktora wykazuje wieksze zainteresowanie jego osoba. Nic nie stracisz jesli sie 1 odezwiesz.