Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raczek 25

znak rak

Polecane posty

Gość raczek 25

co sadziecie o tym znaku zodiaku??

To wspaniały znak.Rak jest raczej domatorem.Znak ten jest na tyle szczęśliwy, na ile jego wybraniec potrafi ukryć pod pancerzem raka swoje właściwe ego. Będzie wówczas dążył do sukcesów jak rycerz w pełnej zbroi. Cechuje go wola i wytrwałość, a dodatkowo, bardzo często wdzięk osobisty. Siłą pchającą raka do czynów jest chęć zapewnienia bezpieczeństwa swojemu domowi i największe wśród znaków zodiaku przywiązanie do rodziny. Najchętniej będzie działał w takich zawodach gdzie są potrzebne dobre stosunki z wieloma ludźmi i intuicja zawodowa. Na niwie erotycznej Rak nie przejawia specjalnych potrzeb, nie stawia partnerowi wielkich wymagań, za to wypełnia każde.Rak jest osoba uczuciową można go łatwo zranic.Ceni szczęście rodzinne.Potrzebuje harmonii . W miłości najważniejsze dla niego jest uczucie i w imię uczucia zrobi wszystko.

Gość talika 25
wszystko ok tyle ze nie zgadzam sie ze jestem bierna w lozku

Mam na imię Irmina.Karty,kabała to mój żywioł.Jeśli szukasz wsparcia,bądz wróżby to dobrze trafiłes/aś.odpowiedzi tylko na e-mail. kabala.mag@onet.pl

Gość talika 25
podobna mam trudny charakterek ale ja uwazam ze wszystko kwestia osoby i w jaki sposob ze mna postepuje

witaj Irminka ja jestem Jula 😘 łapka,cmok,brudzio i juz sie znamy ;) bszsz miałam dzis wyjatkowy nawał roboty...wiec stac mię jedynie na przywitanie :P nie wymagac ode mnie dzis elokwencji :P

Tu nie chodzi o bierność w łóżku.:) chodzi o to,że raki nie stawiają wysokich wymogów,że są gotowe dla partnera na wiele...:)

Gość yopu wanna coś tam..
ja jestem rak

Gość talika 25
duzo daje ale tez wymagam,a takto duzo bardzo mam z opisow tego znaku zodiaku ps chlopak mnie wczoraj z domu wyrzucił;-)))