Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamknięte usta123

Po jakim czasie spędzaliście razem święta?

Polecane posty

Gość zamknięte usta123

Spotykam się z facetem od jakiegoś czasu i nurtuje mnie jedno pytanie - czy nadeszła pora do wspólnego spędzania no świąt? Nie jesteśmy dzieciakami bo dobijamy do trzydziestki. Myślicie że przed ślubem wypada?

Ja mam narzeczonego i nie spędzamy razem świąt. To nie rodzina.

Gość otóż_toooo
ja spędzam święta z moim TŻ - jesteśmy razem ok dwóch lat.

Gość karate mistrz
wypada, jeśli poznało się rodzinę swojej połówki i obie strony lubią swoje towarzystwo. jeśli tak nie jest, to chyba nie ma sensu męczyć rodziny i narzeczonego razem przy świątecznym stole.

Gość zardzewiała ropucha
Poznaliśmy się w marcu, święta Bożego Narodzenia już spędziliśmy razem - wigilia u jego rodziców, reszta świąt u moich :) następne święta BN spędziliśmy już jako małżeństwo ;)

Gość konfietticom
mysmy sie poznali w pazdzierniku, a swieta BN spedzili juz razem, jeden dzien u moich rodzicow, drugi dzien u jego... dobijamy do 30tki... ;) ;)

Gość zamknięte usta123
:)

Gość amoramore
ja z zadnym facetem nie spedzalam swiat, moze dlatego sa wlasnie moimi eksami :o ( staz bywal rozny, najkrocej pol roku, najdluzej 2,5 roku) 🖐️ Ja nie jestem zbyt rodzinna, nie holduje takim tradycjom, ze sto ludzi musi koczowac wokol stolu... mnie to mierzi osobiscie...

Gość ale narzeczony to przyszla
rodzina. najblizsza osoba niebawem. papierek slubny dopiero sprawi ze zechcesz z nim swieta spedzic, lily?

a dlaczego mielibyście razem nie spedzić świąt ? jesli oboje tego chcecie to nie widze problemu, tym bardziej, że nie jestescie dzieciakami :) ja osobiście spedzałam świeta z moim byłymi' z obecnym tez mam zamiar ;)

Ja nie znoszę przyszłej teściowej, więc nie śpieszy mi sie do nich na swieta, nie chce sobie psuc nastroju. Nie wiem jak teraz bedzie z Wielkanocą, bo moj facet w swieta konczy 25 lat, tesciu ma urodziny przed swietami, wiec bedzie wspolna impreza. Nie wiem, bede robic wszystko żeby tam nie jechac.

Gość otóż_toooo
tak właśnie. My po 3 miesiącach znajomości spędziliśmy razem święta

Zaproszę go pół roku przed ślubem. W końcu wszystko może się jeszcze wydarzyć. Dlatego nie wyobrażam sobie jeździć na święta z każdym chłopakiem. Poza tym to męczące. Jeden dzień u niego, jeden u mnie ... Po co się bawić w takie rzeczy przed ślubem?

Gość lily oslabiasz mnie
po co bawic sie w takie rzeczy przed slubem? moze dlatego ze sie kochacie i chcielibyscie swieta spedzic z ukochana osoba? oczywiscie jesli sie kochacie :P

ja poznałam mojego kilkanaście dni przed wigilią - spedzilismy ja razem, tzn on byl u rodzicow na obiedzie, pozniej my sie spotkalismy :) a wielkanoc to juz razem u jego rodzicow :)

Kochamy się ale 3 dni możemy bez siebie wytrzymać :P Bez przesady. Zresztą mam bardzo wścibską rodzinkę i wolę trzymać moich facetów z dala od niej :P

Gość jestesmy razem 3 lata
i to bardzo naturlanie jakos wyszlo ze zaczelam go zabierac do babci na sekundke przy okazji spaceru czy czegos, a ze swieta sa zawsze u mojej babci gdzie zjezdza cala rodzina a moja babacia go wrecz uwielbia zaczela zapraszac go rowniez na swieta, a jak ona zaczela go zparaszac to i jego rodzina zaczela zapraszac mnie.