Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ppestka

Dlaczego nikt mnie nie chce?:(

Polecane posty

Gość ppestka

Mam 19 lat. I jestem sama.Znam mnóstwo facetów którzy mówią mi,że jestem ładna,ale na tym wszystko się kończy.Miałam chłopaka,ale mnie zostawił,bo znalazł sobie inną:(Podkreślę jestem osobą raczej spokojną,skrytą,ale czy to właśnie odstrasza odemnie chłopaków.Jestem z tego powodu bardzo smutna:(

Gość ppestka
Przywiązuje się raczej do bliższych mi osób.Na imprezy chodzę chociaż nie za specjalnie lubię. A facet który zawsze wpadnie mi w oko nigdy mnie nie chce. A jak kocham to długo i wiernie i ciężko mi z tym. Podobał mi się kiedyś jeden facet,później rozdzieliło nas liceum i teraz spotkaliśmy się ponownie,ale i tak nic chyba z tego nie będzie,bo on woli być sam:( a ja go kocham:(

Ale kochasz tylko jego i czy bierzesz pod uwagę też innycyh facetów? Może jesrtes przez to za bardzo zamknięta dla nich i sprawuiasz wrażenie jakbyś robiła im łaskę? :P

Gość ppestka
Zawsze daje szansę każdemu facetowi,ale sama wiem,że to nie to. Zawsze myślami i tak jestem z tym Jednym.

No to i tak masz pewnie wewnętrzny podświadomy opór i sama nie chcesz nikogo poznać. Jak on wie, że ci się podoba, anic z tym nie robi, to daj sobie z nim spokój, nie narzucaj się :/ otówrz się na innych ciekawych chłopaków, i nie pisz, że nikt ciebei nie chce, tylko, że nikogo godnego uwagi nie spotkałaś

Gość Matiii2333
a ja marze o takiej 19-tce jak ty, uwielbiam nastolatki choc jestem troche starszy, mowia ze jestem przystojny, ale w slowa starych bab nie wierze, na dyskotekach przyczepiaja sie do mnie tylko grube i brzydkie, te najladniejsze o ktorych marze nawet na mnie nie spojrza, wymagan nie mam zadnychh, naprawde , tylko aby dziewczyna byla szczupla i tyle, ja bylem w twoim wieku tez mialem depresje ze zadna diewczyna mnie nie chce, ta depresja z mala przerwa trwa do dzisiaj, jak chcesz to napisz do mnie na majla: odpnaogloszenie(malpa)gmail.com

Gość ppestka
Problem w tym,że tego faceta naprawdę jest trudno rozgryźć! Zachowuje się jak zakochany,ale mam wrażenie jakby się czegoś obawiał.

Gość ppestka
Napisał,że nie może mi niczego zaoferować bo jest jaki jest,a nie chce mnie skrzywdzić.Wciąż powtarza,że jestem jego ideałem i że on jest głupi

Gość ppestka
Raczej kryje się inne pytanie: Wiem,że kocha,ale czego się tak bardzo boi???

tak czytamm ja mam 21 lat ale nie cale jeszcze ... mam faceta ale on od jakis 3 tyg nie ma czasu dla mnie ... mowi ze kocha ze teskni, ale ja zawsze na ostatnim miejscu,Ze ladnA jestem chcoiaz ja mam inne zdanie,bo od kad siegam pamiecia to mialam niska samoocene ... zycie toczy sie dalej czasem czekam na jego smsa lecz to chyba czas zapomniec o nim .Nie napisal ze koniec z nami ale ja tak odczuwam ze juz nie chce mnie ...

Gość ppestka
Do elzbiety--->ja swojemu kiedyś napisałam wprost,że jeśli mnie nie chce to niech będzie ze mną szczery.Ale do tej pory nic takiego nie usłyszałam.Mam czasami wrażenie jakby bawił się ze mną w podchody. Do diabeł wcielony---.ja za poważny czlowiek jestem,żeby być "szmatą"!!!

ja mu tez napisalam ze jesli mnie nie chce niech mi powie i nie kryje tego ... a on brak czasu zwala na prace ... ale praca silownia koledzy sa wazniejszi ode mnie, na silownie i kolegow ma czas a dla mnie nie ... wiec musi byc cos nie tak ??

Gość ppestka
Lubię pomagać ludziom,ale w tej kwestii nie możesz na mnie liczyć,ja też nie wiem jak mam to rozwiązać:( A kocham.......!!!!!!!!!!!!!

Wiem ze nie urodzilam sie po to by cierpiec,czekac bezczynnie na kogos.Tylko po to by szczesliwa byc ... Wiem moze to glupie i ze bede cierpiec ale skonczylam wlasnie z nim.Moze on skonczyl wczesniej ze mna Ale ja powiedzialam glosno koniec.Innego rozwiazania nie widze ... Bede zyc swoim zyciem sama ale nikt nie bedzie ranil mnie;) Zycze powodzenia;)

Gość rozwiazywacz
daj pestka fotke zaraz sie tabun adoratorow pojawi ! :)

Gość ppestka
Nie naruszam swojej prywatności!!!

Gość ppestka
Znam swoją wartość,więc uwierz:Jestem ładna:D

Gość wez nie pierdol bejbe
jestes tepa masa i huj ci miedzy oczy

jestes ladna? przeciez nikt cie nie chce npaszczurze zajebany, idz ogol rowa tempa dzido

Gość ppestka
Uważasz,że skoro dziewczyna zna swoją wartość to jest tępa?! To lepiej,żeby brakowało pewności siebie,to też oczywiście dla ciebie było by złe.Bo jakiś wielki pan tu swoje filozofie odpierdala!!!

widzialem cie jak kupowalas mleko w biedronce, uwierz mi jestes paszteteam i brak ci kultury ty worku cebuli, jebie od ciebie jak z szambowiska a feee ide sie zrzygac

Gość rozwiazywacz
no ale my też chcemy zobaczyć Cię ładną ! piszesz, że nikt Cię nie chce, ale jak ma Cię ktoś chcieć, skoro się nie chcesz pokazać ?

Gość ppestka
wiem ze jestem pasztetem , myslalam ze mnie ktos pocieszy na tym chujowym forum, to ze mam rodzynki w dupie to nie znaczy ze jestm gorsza od innych pasztetow. a nie tylko ja kupuje mleko w biedronce, normalni ludzie tez tak robia, czy jest w tym cos dziwnego???

Gość mala-mi-
pokaz cycki to ci powiem czy jestes ladna

Gość ppestka
Nie ładnie,że ktoś się podemnie podszywa. Dlaczego ludzie są tacy denni??????