Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinovamalina86

reaktywacja uczucia.jaka taktyka?

Polecane posty

Gość malinovamalina86

czesc kochane i kochani. zerwał ze mna chlopak po 4 latach, tlumaczyl się brakiem uczucia,rutyną. wiem jedak ze glownym powodem bylo moje nieczule trakotwanie jego :( bylam zimna. bardzo tego zaluje, juz widze w sobie poprawę :) dalej bardzo go kocham,jego uczucie wyadje mi sie ze nie znikło,dalej zalezy mu na tym bysmy utrzymywali kontakt,byli przyjaciolmi. podobno poznal jakas dziewczynę,ona jest czua i kochana,wiem ze to mu sie bardzo spodobalo,ale sadze ze nie beda razem. bo cos slabo to sie kreci. jaka obrac taktykę, by dal mi szansę rozpoczac wszystko na nowo? na razie zaproponowalam przyjazn,jestem mila i w ogole.rzadko sie kontaktuje z nim (moze zateskni?) co robic dalej? mielismy sie spotkac..ale odwolałan spotkanie,na razie za wczesnie.. chce by zatesknil a potem zrobie sie na bostwo i polece na spotkanie.tylko co byscie proponowali jeszczE?

Gość malinovamalina86
up

hahaha... No to idealną taktykę obrałaś żeby go odzyskać :D I co myślisz że jak będziesz go olewała to go odzyskasz? Prędzej się chłopak upewni, że go nie chcesz

Gość z kobiecej strony
traktowałas go zimno...ale pojawiła się inna i raptem widzisz błąd..I juz wielce go kochasz.. a gdyby się nie pojawiła? dalej bys go tak traktowała... moim zdaniem nie kochasz go i tak go traktujesz. I mam nadzieje, ze on głupi nie bedzie. I cie zostawi. Chyba nie wierzy w twoją miłosc???:O???? nagle wybuchł żar namiętnosci...jak pojawiła się inna i on chce z nią byc?? co się słabo kręci? przez ciebie. Gdyby od razu cię zostawił, juz by byli małżeństwem:) Ponadto nie wszystkie zabierają się za rozporki jak ty:D Nic się słabo nie kręci:)

Gość jakaaaaa
ciekawe???

Nie stosuj żadnej taktyki. Co ma być to będzie. Jeśli naprawdę się kochacie to będziecie razem wcześniej czy później. Jeśli cię nie kocha to nic nie zrobisz, choćbyś na uszach stanęła.