Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naomi 89.L

potrzebuję bliskości.

Polecane posty

Gość naomi 89.L

potrzebuję bliskości, pocałunku, przytulenia się, potrzebuję chłopaka. Bym nie czuła się samotna przy tej jakże fałszywej gromadce znajomych udawających się za moich przyjaciól. Jestem młoda mam 21 lat, wiem ze zaraz pojawią się komentaze, że życie przed Tobą...tak, ale czy ja znajdę kiedykolwiek chlopaka? Do tej pory mam pare nieudanych zwiazków za sobą, jednych dłuższych, innych krótkich. Teraz jestem wolna 7 miesęcy, i wiem że coś się zmieniło od tej pory, bo jeśli jakichś chłopaków poznałam, to oni nie wykazywali zainteresownia.Mówią, że jestem sympatyczna, fajna dziewczyna, ładna, atrakcyjna, więc czemu taka nie ma chłopaka? Studiuję 2 kierunki, no fakt, rzadko wychodzę na dyskoteki, bo no ok poznam fajnego chłopaka, tylko że ja uważam że kolesie poznani na dyskotekach są nie zbyt ciekawi, oczywiście nie wszyscy. W sumie nie mam gdzie poznać kogoś, a jak już poznam to szybko ucieka... A ja tak potrzebuję bliskości...wsparcia, i wszytskiego innego:(

Gość naomi 89 L.
może tak, może nie.

Gość naomi 89 L.
czy ja wiem, cyz jestesm zdesperowana. Jakoś smutno jest być samej, człowiek nie jest stworzony do bycia samemu.