Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona_zona

Terapia rodzinna w Katowicach, Mikołowie, Tychach!! GDZIE?

Polecane posty

Gość zmartwiona_zona

Potrzebuje iść z synem i mężem na terapię rodzinna. Mamy strasznie dużo problemów (nałogi, nerwice, dojrzewanie) i już sobie z tym nie radzimy. Gdzie w katowicach albo okolice (mikołów, tychy) znajdę poradnie gdzie takie usługi sa. Najlepiej żeby to była panstwowa poradnia bo nie chcemy wydawac za dużo pieniedzy na takie rzeczy. Pytam o sprawdzone adresy. Dziękuje

Gość 12345654321
Moja Droga w tychach wiekszosc przychodni jest niepubliczna. Wszystko jest prywatne dawno wykupione przychodnie sa zadbane wyremontowane ale maja podpisane kontraktyz NFZ dlatego leczenie i badania sa za darmo.

Gość 12345654321
I uwazam ze tak samo powinno byc ze szpitalami prywatne maja byc z podpisanymi kontraktami refundacyjnymi a Dyrektorzy w koncu nauczyliby siezarzadzac pieniedzmi i dbac o zadowolenie klienta.

Gość majka00017
proponuje zgłosic sie do ksiedza w twojej parafi ,srednio on poleci ci psychologa i nietylko

Gość vera-med
www.vera-med.pl myślę, że nie będzie większego problemu* z umówieniem na konsultację i terapię rodzinną w ramach NFZ pozdrawiam :) * niż czas oczekiwania - jakieś 2-3 tygodnie

Gość optymalna
Była pani może na tej terapi? Poszukuje dobrego lekarza z tych okolic na terapie indywidualna ale koniecznie w ramach nfz no i zależy mi,abym mogła zapisać się dość szybko bo sprawa jest pilna;/

Gość jtk
Można też spróbować w ośrodkach miejskich - choć to może zaskakujące. Np. Centrum Rehabilitacji Społecznej w Katowicach.

Gość ja 21
Darmowa terapia jest w Mikołowie Zmiana Mikołowskie Stowarzyszenie Pomocy Psychospołecznej i Profilaktyki Krawczyka 16 A

Gość Ania070790
Witam. potrzebuje dobrą poradnie małżeńską najlepiej darmową bo jest ciężko, wiadomo. Może ktoś mi jakąś polecić? Bardzo proszę

Gość gość
Z mężem przypadkiem trafiliśmy na ofertę terapii prowadzoną przez psycholog Agnieszkę Pietrzyk (http://psychoterapia-pietrzyk.pl/oferta) i okazało się, że naprawdę potrafi nam pomóc. Przede wszystkim uświadomiła nam o co mamy do siebie pretensję, nauczyła, że musimy ze sobą normalnie rozmawiać. Naprawdę bardzo dobry terapeuta.

Gość gość
Witam, a jaki było koszt wizyty u pand mgr A. Pietrzyk?

Gość gość
Ja wprawdzie korzystałam z psychoterapii z innych przyczyn, ale w ofercie www.psycholog.slask.pl rzuciła mi się w oczy właśnie terapia rodzinna. Przyjmują w Tychach, Katowicach, ale też Gliwicach. Zobacz, mają dużo szczegółów na stronie.

Jeśli szukacie profesjonalnej pomocy to na pewno znajdziecie ją w gabinecie w Tychach http://czptychy.pl/psychoterapia-rodzin-par-i-malzenstw/ gdzie każda para lub małżeństwo, znajdzie rozwiązanie swoich problemów. Pracuje tam kadra naprawdę wykwalifikowanych specjalistów, którzy przykładają wiele uwagi to poszczególnych przypadków.

Gość gość
Jeżeli chodzi o różnego rodzaju psychoterapie, to ja orientuję się jedynie jak to wygląda w Katowicach. Warto tam zajrzeć do www.psychologpraktyka.pl :)

Gość gość
A jeśli szukacie na NFZ, to w Katowicach w poradni Euro-Med przy ul. Bocheńskiego 69 (w centrum handlowym na Załężu) jest na NFZ psycholog i psychiatra na NFZ, tel. kom.: 663 744 300. W Tychach także jest psycholog na NFZ tel.: 32 329 61 52, 693 133 221 . Pozdrawiam.

Gość gość
Polecam Strefę BYtu w Katowicach www.strefabytu.pl , szybko potrzebowałam pomocy i zaraz znaleźli termin. Chodziłam z mężem do jednej Pani i bardzo nam pomogła. Trochę to trwało ale przydało nam się.

Gość Ola1976
Ja korzystałam z usług Manufaktury Zmiany - w Imielinie, ale są też z tego co wiem w Jaworznie i Katowicach. Pani psycholog była bardzo kompetentna i pomogła nam wyjść na prostą. Rzeczywiscie terapia troche trwala ale moge polecic z czystym sumieniem

Gość Ola1976
www.manufakturazmiany.pl

Gość Ala

Jeżeli potrzebujecie bardzo dobrego psychiatry, psychologa możecie skorzystać z video konsultacji na platformie psychomedic.online - wystarczy wpisać adres w wyszukiwarkę i wyskoczą kalendarze specjalistów. Recepta może być przesłana pocztą lub elektronicznie, zwolnienie L4 również elektroniczne.
Doświadczeni specjaliści z Warszawy.