Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Męsky Man

dziewczyna mnie upokorzyła...

Polecane posty

Gość Męsky Man

czesc. jakiś czas temu udało mi się poznać fajną dziewczyne w autobusie. zagadałem ją, przedstawiłem sie, poprosiłem o numer i napisała do mnie. później sie umówiliśmy 2 razy i codziennie pisalismy na gg przez nastepny tydzien. w ostatniej rozmowie napisała mi, że nie potrafie sie całować, jestem niekulturalny, nie mam taktu itd. chociaż spotkania były na poziomie: zaprosiłem ją do dwóch przyjemnych lokali, potem do ogrodu botanicznego, ogólnie ciągle rozmawialismy i myśle, że sie nie mogła sie nudzić przy mnie. na samym koncu spotkania całem jej całusa. zerwała ze mną kontakt i czuje z jednej strony brak zrozumienia sytuacji, a z drugiej upokorzenie i wstyd.

Gość kkkkkkkkkkkkkkuta
no i? no i co z tego? kogo to kurwa obchodzi?

było trzeba ją jeszcze zabrać do muzeum historii ziemi podlaskiej :) A tak na poważnie to ten ogród bardzo orginalne :)

Gość Męsky Man
ona jest cholernie inteligentna, bystra, błyskotliwa.. nie potrafie znieść tego ciosu.. nie spodziewałem sie, że w taki sposób pozbawi mnie męskości..

Gość Męsky Man
gdybym nie miał świadomości, że jest taka mądra i szczera, pewnie nie był bym tak załamany tym faktem.. nie wiem, za jakie grzechy mi to zrobiła...

madra ??? wybacz ale gdybym ja pisala z facetem, spotkala sie z nim dwa razy i spotkania byly przynajmniej na przyzwoitym poziomie a on nie byl zwyklym chamem ale po prostu by nie zaiskrzylo to bym mu taktownie powiedziala ze nie chce rozwijac tej znajomosci bo nie daje jej szans nie zostawilabym nikogo w taki sposob ... nie załuj - to raczej jakas nieczuła i wyjatkowa tępa osoba ...

Gość Samiec_alfa_100%
Kurwa gdzie ? Męski Man masz niby być ? który męski facet zaprasza lasencje do ogrodu botanicznego ? Może kurwa chciałeś błysnąć a nie wyszło. Zapraszasz 2 razy na kawe, potem kino, a potem mieszkanie i jedziesz. Wtedy jesteś męski man a nie kurwa facet dupa.

Gość Męsky Man
nie chodziło mi tylko o to, żeby ją przelecieć :o widziałem w niej potencjalną matke swoich dzieci....

Gość Męsky Man
też jestem w ciężkim szoku....

Gość powinnam
zaczepiles ja w autobusie czy na przystanku autobusowym?? byl tu taki topik na ktorym dziewczyna pisala o podobnej sytuacji, chlopak wymusil na nej pocalunek i to ja troche odrzucilo

Gość Męsky Man
w busie ją zobaczyłem, ale zaczepiłem na przystanku. co jeszcze pisała?

Gość 2kokony
nie podobasz jej sie, pewnie myslala ze moze sie do ciebie przekona ale sie nie udało:o pewnie nawet przed soba nie chciala tego przyznac wiec tym bardziej dla ciebie musiala wymyslic jakis pretekst zerwania:p jezeli podala ci przyczyny które sa zupelnie nieprawdziwe to na 99% tak wlasnie było🖐️

pisala ze widzieliscie sie na basenie a potem na przystanku zaczepiles - to faktycznie o Tobie ?

Gość powinnam
chlopak jej sie spodobal wizualnie, uwazala tez ze jest bardzo szarmancki, generalnie zrobil na niej bardzo dobre pierwsze wrazenie ona sama uwazala sie raczej za typ szarej myszki i fakt, ze wysoki przystojny chlopak zaczepil ja na przystanku chyba polechtal jej ego

Gość powinnam
mesky man jaki miala kolor wlosow? jak wygladala? same miejsca spotkan jej odpowiadaly, zdaje sie ze wlasnie pisala o ogrodzie botanicznym, o tym ze piliscie kawe...? tylko ten 'za szybki' i na sile pocalunek zepsul wszystko

Gość Męsky Man
nie chodze na basen, widzialem ją w autobusie. miala dlugie ciemne włosy, bardzo piękne oczy.. nasze spotkanie bylo dosc długie, a ja od samego początku miałem ochote ją pocalowac.. po 3 godzinach, na pożegnanie dałem jej w końcu całusa.

Gość powinnam
moze to ta? nie wiem jak to bylo z tym basenem, ale pisala, ze zaczepil ja na przystanku i wlasnie chyba miala ciemne wlosy i ciemna oprawe oczu, naturalna uroda, bez makijazu jestes wysoki?

Gość Męsky Man
pokazcie mi, co pisala ta laska... mam 180cm wzrostu, mysle, ze jestem w miare wysoki.. ale co to ma do rzeczy?

Gość Jak ja potraktowales
jako poitencjalna matke swoich dzieci to ja pewnie spoloszyles. Takie sa juz laski, nic nie poradzisz i przestan sie mazac twardym tsza byc a nie mientkim :) lepetyna do gory i szukaj se nowej.

Gość powinnam
pisala, ze wysoki bardzo jej sie spodobales, przynajmniej na poczatku ale zdenerwowal ja ten pocalunek, bo bo czula, ze byl 'na sile' , ze go na niej wymusiles nie wiem jak znalezc ten topik, mam tylko nadzieje, ze to nie jest jakas podpucha...i nie produkuje sie tutaj niepotrzebnie, a ktos robi psikusa topik byl dosc dlugi, ale czytalam wyrywkowo i nie pamietam wszystkiego jak byla ubrana na pierwszym spotkaniu?

Gość powinnam
no tak na pewno mnie ktos wkreca, hehe

Gość autorzeeee
nie przejmuj się ta babą, tracisz tylko czas... Ja bym doceniła takiego chłopaka:)

Gość Męsky Man
bardzo kobieco była ubrana, w ciemne kolory. mnie sie wydaje, ze wy mnie tu wkrecacie.

Gość powinnam
to jak bylo z tym pocalunkeim, wymusiles go na niej czy nie?

Gość Męsky Man
mówiła, ze za krótko sie znamy itd. a z drugiej strony wydawalo mi sie, ze tak sie przekomarza i flirtuje w ten sposób.. miala takie uwodzicielskie spojrzenie ciągle. raczej zrobiłem to w taki sposób, żeby było podniecająco, troche ostro, ale czy na siłe..? wydawalo mi sie, ze ona tego chce, chociaz wiem, ze byla troche zła z tego powodu. pokazcie mi ta rozmowe?

Gość Męsky Man
wroce tu jutro i chce widziec odp na moje pytanie, dobrej nocy!

Gość Nor-bert.
Męsky Man podpuszczają ciebie nie było takiego topiku