Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaha z Zielonego

Wstydliwy problem

Polecane posty

Gość Kaha z Zielonego

Jakiś czas temu wyszedł mi na wargach sromowych jakiś bolący guzek. Najpierw był malutki a potem nagle z dnia na dzień powiększył się niesamowicie i strasznie bolało. Poszłam do ginekologa ( strasznie niemiły był i wogóle jakiś dziwny :/ ) Nie dość, że na recepcie przepisał mi ibuprom, zamiast czegoś na prawdę przeciwbólowego to nawet nie powiedział mi co mi jest i dlaczego. Kazał również płukanki kupić do przemywania miejsc intymnych. To było coś niby ropień. No i niby po tych płukankach pękło ale ciągle mam taki mały guzek z którego wypływa czasem biały płyn. No i czuję jakiś "guzek w guzku" w tym miejscu. Może to blizna po tamtym ropniu. Nie mam ochoty znowu iść do gina, bo mam uraz od tamtego czasu ( to była moja pierwsza w życiu wizyta). Może wy wiecie, bądź miałyście coś podobnego i możecie coś nieco napisać co robić żeby to znikło?

Gość hmm wzruszyc?
idz do innego ginekologa, najlepiej prywatnie i do kobiety. Durny gin...mozesz miec przez takiego glupka uraz do ginekologow

Gość cipeczka ! @@@@@@@
z czasem ci zniknie

Gość petticoat
Idź do innego ginekologa, lepiej mieć pewność co to takiego. Nie ma się co wstydzić... Osobiście nie mialam czegoś takiego, ale gdyby mi sie przydarzyło, nie zwlekałabym z wizytą. Proszę podlej moje drzewko: http://bufobufo.posadzdrzewo.pl

Gość xxxxxsssss
faktycznie fatalne, ja miałam kilka lat temu, ropień, próbowałam odkładać wizyte ale juz tak bolało że nie dalo rady. w znieczuleniu miejscowym gin mi to przeklul, zostala niestety blizna. od reki, na wizycie. a jaka ulga..... ale to najbardziej krepujace z czym sie spotkalam :p

Gość Kaha z Zielonego
No właśnie ja też miałam mieć "przekłucie" jakby te płukanki nie pomogły, ale, że byłam u ginekologa w szpitalu w sobotę i w razie czego kazał mi przyjść następnego dnia na przekłucie. No i poszłam w niedzielę do tego szpitala (okazało się, że ten "mój" dziś nie pracuje) i inny do mnie z wrzaskiem, że dziś niedziela i oni nie robią takich rzeczy :/ A zostały Ci blizny?

Gość Kaha z Zielonego
xxxxxsssss Sorry nie o blizny tylko o np guzek bądź zrogowacenia z bliznami i czy coś dalej "płynie stamtąd?

Gość xxxxxsssss
zależy jak masz duży ropień. u mnie zaczęło sie od zwyklego pryszcza i z dnia na dzien sie powiekszało, po tygodniu męki było duże- wiec przekłuli to i mam dziurkę + zgrubienie dookola tego, jakby taka blizna. z czasem sie bardzo zmniejszyla i nie jest wyczuwalna, ale i tak jakiś tam defekt niestety...

Gość xxxxxsssss
guzek byl na poczatku, potem zniknal. ale juz nic nie plynelo i nie plynie:)

Gość Kaha z Zielonego
xxxxxsssss Dzięki :) Mam nadzieję, że zniknie, a tak wogóle to może chociaż Ty wiesz od czego to się bierze?

Gość zx
może to kaszak?

Gość xxxxxxxxxxxxxsssss
nie wiemdokladnie, gin powiedzial, ze to stan zapalny po prostu.