Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jamajka69

pytanie o włosy

Polecane posty

mam cienkie i na prawdę rzadkie włosy mniej więcej do ramion i mają one skłonności do skręcania się. możecie mi doradzić jakaś fryzurę, aby wydawała się większa objętość i możliwie nieskomplikowane w układaniu, ponieważ nie przepadam za tym :)

tak się tylko wydaje. najgorsze mam na czubku głowy. a najgorsze jest to że nie wiadomo dlaczego i żadne leki nie działają, dlatego chciałabym jakoś powiększyć. a że nie widać akurat na zdjęciu, to mnie cieszy! :)

nic nie działa? Szampony? przecież tyle tego jest ..:) Albo umyj rano, przechyl głowę w dół, uczesz i będziesz mieć efekt push up ;)

tak robię :P ale ostatnio naszła mnie myśl, aby ściąć i nie wiem jak. słyszałam, że przy cienkich i rzadkich włosach najlepiej jest ściąć na równo, ale ja wolę stopniowane. no i dupa ;)

ale cieniowane to chyba wydają się bardziej gęste i puszyste... :)

Gość oczywiscie wycieniować
najlepiej dosyć mocno już od czubka glowy, żeby fajnie je można była podnieść. nie powinnaś przy ciekich wlosach ścinać ich prosto.... a myślałaś o bardzo krótkich wlosach....? mam kolezanke która cierpi na łysienie też nic nie pomaga....mimo że stosowała już wszystkie możliwe leki, ale obcieła włoski na krótko, wyglada super a włoski stawia sobie fikusnie do góry i nie widac że ma ich tak malo.

bardzo podobają mi się takie krótkie, ale jak to mówią, chciałabym, a boję się ;)

Wycieniuj mocniej, co CI szkodzi, przecież odrosną, raz się żyje :)

Szejku no....:o Jamajka- ja sobie grzywkę ostatnio zrobiłam :P jutro leć do fryzjera,ale nie na łyso :)

Gość oczywiscie wycieniować
tyle jest teraz fajnych fryzurek mocno wycieniowanych albo całkiem krótkich że na bank coś wybierzesz. teraz jest taka moda na lekko rockowe fryzury, może idz w tym kierunku. ja też mam cienkie włosy i mam teraz fryzurę podobną do nowej fryzury natalii kukulskiej....z jednej strony całkiem krótko (ściente maszynką) tył mocno wycieniowany i zadziorna grzywka na bok. nie wymaga to dużo czasu na układanie a efekt fajny ...włoski są lekkie i miłe w dotyku.

Co tam, Minaja? Jamajka - nie znam sie na modzie, ale bedac u fryzjera pamietaj ze lepiej jest sciac mniej i najwyzej pozniej poprawic niz uwalic za duzo :) Oczywista oczywistosc ale wiele razy sie o niej zapomina.

Quick - sam nie wiem. Co prawda sam jutro ide do fryzjera, ale bez zbednych kombinacji ktore wymagalyby wejscia na taki temat w celu doedukowania :) Mintaja - jak widac nie zawsze, ale jutro powinno byc lepiej :)

ale nie obcinaj za bardzo, bo fajnie wygladasz w troszke dlugich takze ja ci radze zapuszczac:P

teraz mam dluzsze niz na zdjeciu, troche przyciac trzeba :)

"Mintaja - jak widac nie zawsze, " no dobra, złego słowa użyłam

Witam serdecznie, Dobrym rozwiązaniem mogą okazać się uzupełnienia włosów. Zapraszam wszystkie Panie, które zainteresowane są takim sposobem . Nowe technologie zapewniają bardzo naturalny wygląd, włosy nosi się 24/dobę, można je wysoko upinać, kręcić, czesać w każdą stronę. W razie pytań lub chęci obejrzenia naszych zdjęć i materiałów proszę pisać na adres: 1)sylvie2@onet.eu 2) secrethair4u@onet.eu< br /> 3) nr tel. 663-052-323 http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=7474 864 POZDRAWIAM