Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aneczka14789632

pomocy... prosze o pomoc.

Polecane posty

Mam maly problem.. w drugim opakowaniu tabletek (cilest) tj 26.02 wzielam tabletke jak zawsze o 20.00 za jakies 2,5 godziny zwymiotowalam po czym o 1 w nocy uprawialam seks ze swoim mezczyzna ktory skonczyl we mnie... w srode skonczylam opakowanie i jestem w trakcie 7dniowej przerwy juz 3 dzien i nie dostalam miesiaczki...;/ czy moge byc w ciazy?? pomozcie..

Gość Johny Canada
tak mozesz byc w ciąży

Gość ddaa
e tam, tyle razy mi sie zdarzylo, ze nie wzielam tabletki i ciazy nie bylo. ja zawsze dostawalam okres w 5 dniu po odstawieniu

Gość gupeek
prawdopodobienstwo jest duze.

Gość Johny Canada
bardzo duże jest prawdopodobieństwio ze jestes w ciąży

Gość kkakam
nie jest tak zle, cos tam zdazylo sie wchlonac;) a poza tym, nie tak latwo zajsc w ciaze;)

enjoy nie mialam zbytnio regularnych a to dopiero moje drugie opakowanie.. ale ponoc w ciaze nie jest tak latwo zajsc wiec po takiej jednej tanbletce moglo by to sie stac?

Gość kkakam
a w poprzednim cyklu kiedy mialas okres, w ktorym dniu po odstawieniu?

enjoy nie maialm tak bardzo regularnych a to dopiero moje drugie opakowanie.. ponoc w ciaze nie jest tak latwo zajsc to po takim jednym zdazeniu mogloby to sie stac??:(

Gość kkakam
zeby doszlo do zaplodnie nia musi byc owulka i dojrzale jajeczko musi sie uwolnic. w takim krotkim czasie nie ma szans na dojrzenie jajeczka a co dopiero na jego uwlnienie, to dopiero 2 opakowanie , mozesz dostac okres juro nawt pojutrze. tym bardziej ze bierzesz tasy wiec prawdopodobnie nie bedzie bolesny wiec nawet teraz nie czujesz , ze @ sie zbliza;))

kkakam ale ja ja zwymiotowalam 2,5 h po zarzyciu a w ta sama noc kochalam sie z moim facetem i pozniej tez kochalismy sie bardzo czesto bez zabezpieczenia, lecz do konca zarzywalam tablety juz regularnie...

Gość kkakam
czekaj bo nie rozumiem, to jak w koncu- lykalas tabsy regularnie czy nie- bo piszesz bez zabezpiecznia?

w sensie ze bez dodatkowego zabezpieczenia. tabsy bralam caly czas tylko ten jeden raz zwymiotowalam i w ta sama noc po zwymiotowaniu facet skonczyl we mnie, i pozniej w dnaich kolejnych kochalismy sie dalej i tabnltki bralam normalnie caly czas i regularnie.

Gość kkakam
moim zdaniem, nie ma szans na ciaze , ale jesli nie masz sily i nerwow czekac na okres, a masz blisko do apteki to lec po test, gdybys byla w ciazy to juz bedzie dodatni.

Gość kkakam
nie ma za co, ale po co sie stresowac niepotrzebnie;) po tylu dniach moglabys zrobic test nawet teraz bez porannego moczu. ale jak tam chcesz;)powodzenia

Gość kkakam
EnjoyTheSilence pisalas ze wazysz ciagle 55 a waga sama zaczela ci spadac po odsawieniu???

Gość kkakam
to tak jak u mnie przez 5 lat brania pigul przybylo mi 10 kg;( tez sie ruszalam aerobik, plywalnia, rower i nic!! ja jestem dopiero pol roku po odstawieniu i teraz faktycznie waze 6 kg mniej i co njawazniejsze nie przybywa mi :)

ja na szczescie waze jak wazylam jak na razie :P przy 172 57kg:) humor mam zly, piersi sa nabrzmiale i bola... wiec mam nadzieje ze okres niebawem bedzie!!!!!:)

Gość kkakam
przy paru pierwszych opakowaniach mozesz miec rozne daty potem sie ureguluje i bedzie z dokladnscia do godziny;) nie ma szans zeby w ciagu kilkunastu godzim doszlo do owulacji , bo potem juz bralas piguly.