Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aneczka14789632

pomocy... prosze o pomoc.

Polecane posty

Gość kkakam
moje pierwsze piguly to wlasnie byl cilest, w ciagu 3 tyg przybylo mi 3 kg;( potem zmienialam ale waga rosla i rosla;(

to skoro ja jak na razie od nich nie przytylam to juz raczej nie bede, nie?:P mam jeszcze jedna takie pytanie.. bo slyszalam ze jak sie wydali tabsa to nie powinno sie robic 7 dniowej przerwy... dlaczego?

Gość kkakam
zeby nie obnizyc skutecznosci tabletek zeby byl staly poziom hormonow, ale jak wspominalam , zapomnialas wziac na poczatku opakowania jak dobrze obliczylam? co innego jakbys nie wziela w ost tygodniu opakowania. ja chyba ze razy bralam antybiotyki i kochalam sie bez dodatk zabezp i tez nic nie bylo, wiec w twoim przypadku jest duuzo mniejsza prawdopodobienstwo:)

Gość kkakam
lindaxa? hhehe ja mialam zelixe ;)bralam przez 2 mce, od tego czasu waga juz nie idzie w gore:)

Gość kkakam
wiem,ze wycofali, ja mam jeszcze poltorej opakowania w apteczce ale leza ,ie uzywam ich, czekaja na swoj moment;) oby nie nadszedl;) a co do maila to chyba w zakladce moje konto sie zmienia zaraz kukne

Gość kkakam

klikasz na MOJE KONTO tam masz opcje B WPISUJESZ SWOJ LOGIN HASLO , POTWIERDASZ I MOZESZ ZMIENAIC SWOJE USTAWIENIA , W RAMCE GDZIE MASZ PODANY E MAIL WYCZYSZCZS I DAJESZ ZATWIERDZ. sprobuj jeszcze raz