Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kardashia

Grupa krwi

Polecane posty

Gość kardashia

Chcialabym się dowiedziec od osób które się na tym znaja... Nie wiem dokładnie jaką mam grupe krwi. mama ma Arh- a tato Arh+ wychodzi,że ja też mam A tylko nie wiadomo czy minus czy plus. Mama mówi,że i ja i moje rodzeństwo mamy Arh+ ale nie wiem skąd to wie skoro nigdy nie robiła badań. Chciałabym się dowiedzieć czy moge mieć grupe krwi np po dziadkach? Bo rodzice mojej mamy mają Arh- i Brh + ,mama ma Arh- a jej brat ABrh- (nie wiem jak pozostali dwaj bracia) . Moja ciotka niedawno byla w ciązy i była przekonana ,że ma grpe krwi 0 bo jej mama taką ma a jak zaszła w ciąże to się okazało,że ma A. Nie wiem czy ja powinnam wierzyć ,że tez mam grupe krwi A tylko dlatego,że moi rodzice taką maja. M

możesz mieć A RH+, A RH-,0 RH+ lub 0 RH- ale nie dowiesz sie dopoki nie zrobisz badan.

Gość wguigrgsd;
możesz miec A albo O, a czynnik Rh dopiero ustalisz po badaniach

Gość najprosciej bedzie......
udac sie do przychodni i poprosic o badanie krwi.Ja robilam i grupe krwi wygrawerowalam na bizuterii.

Gość ile kosztuje takie badanie....

Gość kardashia
No własnie ja już dawno chciałam się udac do przechodni na badanie.A wiecie może ile takie badanie kosztuje? Tak mniej więcej... Grupę krwi 0 mozna oddać dla wszystkich grup ale gdybym miała taką grupę to osób które mogłyby oddać ją mi byłoby mniej bo to ponoć najrzadsza z grup. Też chcem sobie wygrwerować na biżuteri lub na bruloczku przy kluczach ;) A wiecie ile czeka się na wynik takiego badania grupy krwi?

Gość u mnie w przychodni
kosztuje ok 20 zł

Gość tak trudno poszukać
Oznaczanie grupy krwi z układu ABO i Rh badanie 18-20 zł.