Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patiiiiiiiii123

czy to nie przesada?

Polecane posty

Gość patiiiiiiiii123

Pozwoliłam mojemu facetowi u mnie zostać cały weekend bo ma zjazd mimo,że we wt mam ważny egz od ktorego wiele zalezy ( czy strace rok czy nie). Wczoraj mimo wszytsko poszłam z nim na impreze. Jego kolega był tak zalany ,że nie chcieli go wspuścić do akademika ( ale w koncu go wpuścili więc jednak się dało) i chcial nocować u mnie. Już raz przenocowal kolegow u mnie bez mojej zgody( dałam mu wtedy klucz bo jechałam do domu) i umawialiśmy się ,że już tu nie będą nocować. wczoraj się na mnie wkurzyl teraz jest obrażony ,że nie mozna na mnie liczyć. I jeszcze stawiał mnie wczoraj w niezrecznej sytualcji bo przed tym kolegą się mnie pytał czy go przenocujemy...co byście zrobiły na moim miejscu?

Gość patiiiiiiiii123
chyba że może faktycznie jestem egoistką?

no kiepska sprawa z jednej strony chcesz byc w porzadku a on to wykorzystuje mysle ze Ty dobrze sie zachowujesz przenocujesz go jak tego potrzebuje..... ale jak juz ciagnie za soba kumpli to jest przesada moja rada albo on sam albo w ogole i nawet jak bby to mial byc koniec zwiazku pozdr

Gość bez przesady ...
a co to twoj dom to hotel dla zalanych kumpli twojego chlopaka???????ja bym sie nie zgodzila

Gość world of warcraft
Ale ty głupia, było przespać sie z nimi, a nie żalić na forum

Gość bez przesady ...
rozumiem przenocowac swojego chlopaka,ale tylko jego

Gość po jakiemu to
>we wt mam ważny egz Tak, to przesada pisać takimi skrótami.

Gość patiiiii123
wogóle robi mi pretensje o wszystko ,że mu kasy nie pozyczyłam ( a sama miałam malo) , że nie może u mnie swoich kumpli przenocować... Poza tym to nie sa moi kumple tylko jego ja ich ledwo znam i jeszcze mają chamskie żarty typu lapanie mnie za tyłek ,że to niby takie smieszne, ciągle chleją , rzygają, opowiadają jakie to dziewczyny zaliczyli... I jeszcze mnie przekonują żebym im jakieś swoje koleżanki spprowadzila w wiadomym celu. próbuje mnie wykorzystać na maxa nawet chcial sobie klucz podrobic do mnie..a wtedy to jestem pewna ,że jakbym pojechala do domu by sobie kumpli sprowadzał... czasem czuję ,że to juz nie ma sensu bo ciagle sa awantury o to ,że on np chce żebym pozyczyla mu 300 zł ,a ja jak powiem ,że nie mogę to mówi mi ,że jestem skąpa i on mi juz obiadu ,ani kina nigdy nie postawi itd. mi się robi przykro i juz jest kłotnia. ..

Gość patiiiii123
poza tym ja nawet nie mam warunków żeby u mnie nocowali.. mieszkam na stancji mam dla siebie jeden mały pokoj i tyle...