Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda90;p

czy kowiety ktore maja 20-30kg nadwagi maja szanse namilosc

Polecane posty

Gość młoda90;p

czesc zastanawiam sie czy kobiety z taka nadwaga maja szanse na znalezienie faceta. ja sama nie jestem szczupła i nie spotkałam sie żeby jakis facet ogladnal sie za mna mam wielu kumpli i przyjaciuł lecz faceta nie moge znalecs

Gość ergfdssz
meżczyźni wstydzą się pokazywać z grubaskami nawet jeśli podniecają ich grubsze, przed kolegami jest im wstyd

Gość world of warcraft
A z ryja fajna jesteś? Bo jak nie to nic dziwnego że jesteś sama

Ja bardzo potępiam grube kobiety :O :O A ileż razy byłam na nie zła, bo w Kościelnych ławkach zajmują za duzo miejsca! :O W mojej parafii zwykle w ławce siada 6 osób, a jak usiądzie grubaska, to koniec :O Trzy osoby ledwo się mieszczą.... :O :O

Gość młoda90;p
ze mnie sie nie wylewa tłuszcz po prostu nie jestem szkieletorem, dbam o siebie a z twarzy nie jestem brzydka

Gość dooolop
PRZEDE WSZYSTKIM MAJĄ SZANSE SCHUDNĄĆ :)

Gość młoda90;p
to nie jest takie proste jak sie wszystkim wydaje odchudzalam sie juz z djetetykiem i schudłam 10kg jak juz wczesniej pisalam nie mam wielkich wałow tluszczowych tylko nosze rozmiar 40

Gość zadzwoń i umów sie z nimi
pierdolnieci jesteście i to porządnie w dekiel! Wy wszyscy ! jak się kogoś naprawdę kocha -to się go kocha i się z nim jest! reszta bandy nie wie co to miłość!

Gość młoda90;p
wiecie co moim zdaniem prawdziwy facet nie powinien patrzec sie na wyglad a jesli kogos kocha i nie podoba mu sie tusza partnerki to powinien jej pomuc sie odchudzic a przede wszystkim powinien ja wspierac

no ale zanim pokocha - musi zwrócić uwagę :o a faceci to wzrokowcy niestety :o

Gość młoda90;p
to jaki rozmiar mam nosic zebym znalazla faceta ???

" prawdziwy facet nie powinien patrzec sie na wyglad' prawdziwa kobieta nie powinna reprezentować wyglądu półtuszy wieprzowej 🖐️

Gość młoda90;p
wiecie co nawet mi pomogliscie mimo tych obrazliwych komentarzy

Gość ergfdssz
jak się zakochać w kobiecie, która odraża cię wyglądem? nie da sie

sam spadaj :D jestem szczupła - stwierdzam tylko ogólne prawa natury :D

Gość kaśka:P:P:P
jaaaaaa wy nie rozumiecie jak ktos wazy 100kg to troche co innego niz 70kg nie mowcie mi za kobieta ktora wazy 70kg i ma 167cm jest obrzydliwa

Gość jajo stuletnie
poszukaj faceta grubasa, powinnas mu sie spodobac bo taki nie ma szans u szczuplej

Gość eryk 25
w zwoim zyciu ialem juz (przeruchanych) 18 lasek. zawsze na moej drodze stawały szczuple dziewczyny, z duzymi cyckami czy małymi ale szczuple. teraz szukam takiej tłustej suki na przeczyszczenie ... wszystkiego trzeba sprobowac. po tłustej bedzie ruda bo te to podobno szalene do ruchaczki :). a o gróbych mowi sie za maja ciasne cipki ... tylko czemu, temu ze pochwa zapchana sadlem czy temu ze nikt niechce ich jebac??

Gość jajo stuletnie
o kurcze eryk ale ty sie puszczasz hehehhe

Gość beatka sdsd
piszesz że masz rozmiar 40 a w temacie jest mowa o zrzuceniu 20-30kg, chyba ni chodzi o to żeby byc szkieletorem? prawidłowe BMI, ćwiczenia i jest ok. a co do pytania to jasne że jest szansa na zrzucenie, wystarczy się mocno trzymac diety i w 4 miesiące będziesz jak ta lala. i nie jest to dużo czasu bo już odchudzasz się pewnie dłużej niż 4 mies prawda? gdyby dołaczyła do tego silna wola juz byłabys chudsza i nie oceniajcie grubych osób, nie każdy ma czas na masownie, odchudzanie i ćwiczenia. istnieje coś takiego jak praca, studia, dzieci, rodzina i wychodzenie na miasto. każdy jest tylko człowiekiem a nie robotem. ale trzeba się przemóc i cos z tym zrobić :)

czy kobiety które maja 20-30kg nadwagi maja szanse na miłość nie, nie mają. albo inaczej... mają dużo mniejsze szanse niż ich szczupłe koleżanki. temat wałkowany już do znudzenia. eot. 🖐️

wychodzi na to ,że te szczupłe to same szczęśliwe kobiety są , bo takie kochane przez facetów :D tylko pozazdrościć:D

wychodzi na to ,że te szczupłe to same szczęśliwe kobiety są , bo takie kochane przez facetów :D tylko pozazdrościć:D

Gość dupnych seriali
" wychodzi na to ,że te szczupłe to same szczęśliwe kobiety są , bo takie kochane przez facetów tylko pozazdrościć" ale nie w tym rzecz chodzi o to, że przy pierwszych kontaktach, kiedy mężczyzna spotyka kobietę o wiele trudniej przyjdzie mu postrzegać kobietę z nadwagą jako obiekt dalszego zainteresowania niż szczupłą po prostu na starcie grube mają tyły

po prostu na starcie grube mają tyły owszem , ale za to szybciej dostrzegany jest ich charakter:D