Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez krepacji

donosiciel w rodzinie...

Polecane posty

Gość bez krepacji

mam swoja działalnosc i moge pracowac kiedy chce, jak sie nudze w pracy wsiadam w autko i jezdze se to tu to tam. zawsze jak zobaczy mnie gdzies szwagiera to dzwoni do mojej zony i ja o tym informuje (zona siedzi w domu i wychowuje synka), wracam do domu i jest istne przesłuchanie. jak myslicie gadac ze szwagiera czy pocisnac jej jak starej kurwie ze sie wtraca w nieswoje sprawy??

Gość moge wam napisac
pocisnąć

Gość zadzwoń i umów sie z nimi
świnia podła jesteś , zamiast do żony i dziecka to ty se po mieście jeździsz!!!!! a szwagier to druga paskuda-pociśnij mu!

Gość moge wam napisac
a dlaczego żona ci robi przesłuchanie? i pytanie - skoro ma firmę, to czy nigdy nie ma niczego do załatwienia na mieście? :O

Gość klik,klik klik
POCIŚNIJ I TO OSTRO!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość bez krepacji
no tak jej mowie ze nie zawsze moge siedizec w domu czasemi musze jechac cos zalatwic, czasem jest obiad z potencjalnym klijetem ... ale wiecie jak to byglada jak do zony dzwoni jej siostra i mowi widzialam twego meza gdzies jezdzi samochodem bla bla bla....

Gość bez krepacji
*** nie w domu tylko w firmie ***

Gość bez krepacji
no i ma pojechane mała suka

Gość gość
Moja pożal się boże sisterka jest taka sama, j/e/b/a/n/a kablara, p/i/e/r/d/o/l/o/n/a tępota. Myśli że jak studiuje to może wszystkich po kątach rozstawiać. Oślica prawko zdała za którymś razem za kasę starych, a najgorzej mnie to wkurwia że oni się jej boją. Na mnie to mogą napierdalać a na ta małą szmatę nie. Nic tej kurwie nie zrobiłem a ścierwo się sadzi. Waży chyba z 200 kg a ma 20 lat dopiero, jebany tucznik. Jedno udo ma grubsze ode mnie całego. Nikomu takiej wywłoki nie życzę.