Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cx 123

macierzyństwo

Polecane posty

Gość cx 123

biorąc pod uwagę okres od starania sie o dziecko do powiedzmy jego 2 lat- co było dla was najcięższe, najmniej miłe? Poród, pierwsze dni, wychowanie??

Poród, połóg, pierwsze 3 miesiące a po roku to już super :) a i jeszcze ciężkie ząbkowanie.

Płacz dziecka, irytujacy czasami tak mocno, że miałam ochotę wyjśc i nie wracac, na początku, tak do około 3-4 miesiąca, kiedy człowiek nie wie co mu jest, a ono ryczy i ryczy.

Gość cx 123
up

Gość moj 3latekkkk
u mnie pierwsze miesiace ciazy byly straszne (wymioty) , pozniej porod ale to szybko mija i szybko sie zapomina mimo iz rodzilam 33godziny , polozg byl straszny :( kolki pozniej od 3 miesiaca do roczku bylo super :) zabkowanie jedynie zaklocalo te cudowne chwile :) pzoniej bylo ciazko jak maly juz chodzil oczy trzeba bylo miec dookola glowy i ciagle pilnowac malego , 2 latka bylo ok poza butem dwulatka teraz ma 3 lata i jest najcudowniejszym dzieckiem na swiecie :) moim najlepszym przyjacielem :) jak sam mowi ;)

Gość mamusia zosienki
sloniu dumbo w stopce to Twoje dzieci???

Gość cx 123
wiadomo, że dla każdej kobiety może być cos innego, najtrudniejszego :) Ja nie mam jeszcze dzieci, ale z tego wszystkiego najtrudniejszy wydaje mi się sam poród i pierwsze pół roku, kiedy dziecko samo nie powie czy np.cos je boli.

Gość cx 123
hmm, co z wami?