Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggggggggggttt

Moja byłą dziewczyna i jej jazdy

Polecane posty

Gość ggggggggggttt

od 2 lat sledzi mnie na nk...Codziennie patrzy gogo dodalem a kogo usunąłem zawsze nabierzącą poinformowana:O I wczoraj do mnie pisze.Marcin pomóz mi nie moge doiść kogo teraz uzunąłeś bo miałeś 212 znajomych a wieczorem 211:O Nie wiem kogo brakuje,powiesz mi:O eraz skopiuje wszystkich znajomych do worda i jak znowu kogos uzuniesz to sprawdze w wordzie kogo brakuje,zeby uniknąć takich prooblemów:O

Gość chipsy lays
wcale tak Ci nie napisałam czemu klamiesz. dobrze wiem ze chcesz do mnie wrocic nic z tego!!!!!!!!!

Gość Zinnka
Od 2 lat???? Chlopie, masz swieta cierpliwosc:) Ciekawe, jak dlugo jeszcze tak pociagniesz...

Gość ggggggggggttt
jest usunięta ze znajomych od dwóch lat:O

Gość prolaktynkaa
hahahhahaha :D nie no usmialam sie, ale to jest prowo, co nie?

Gość ggggggggggttt
jest usunięta ze znajomych od dwóch lat:O

To ją dodaj do czarnej listy. I jej nie odpisuj.

Gość Luczinda
mnie facet też usunął rok temu ze znajomych i też czasem z ciekawosci patrze, kogo brakuje mu w znajomych na nk :D haha ale mam kilka istotnych podejrzanych i tylko na tej grupce sie skupiam. ;)

Gość ggggggggggttt
Lili ona zakąłdała setki nowych kont!!:OWszystkie blokowałem gdy tylko sie zorientowałem "wscibska dziewczynka 1" "wscibska dziewczynka 2" "wscibska dziewczynka 3" Zablokowalem 1 a ona mi pisze ze ma jeszcze 2 i 3:Oale juz ukrywa sie jak wchodzi zebym nie blokował.Wczesniej były konta Ania kowalska.Malgorzata smiechowa itp:O

Gość hahahhahahhahahahhaaaa
zajebista laska:D:D:D Mysle ze ma swiadomosc swojej glupoty i sama sie ztego smieje dlatego ci o tym napisala:D

Masz do wyboru: 1) Znosić ją dalej. 2) usunąć swoje konto z naszej klasy - nie będzie miała możliwości śledzenia Cię. :D

Gość 22222222222222222222222223
mnie sledzi tak na nk bły i powiem wam ze mnie to wali...I dziwie sie ludzią których tak to drazni nie macie wiekszych problemów:O

Gość ggggggggggggggggtt
to nie koniec.Po niej miałem jeszcze dwie dziewczyny ale z nimi nie jestem.Jestem z zupełnie inna ktorej na szczescie na nasze jklasie nie ma.Ale moja była sledzi tez te moje byłe dziewczyny co byly po niej.Poniewaz nie jest brzydka..nawiazala znajomosc z przyjacielem jednej znich(przez nk) wkreciła sie na impreze(ten gosc sie w niej zakochał ale ona go olała)na impreze wkreciła si ezeby sobie poobserowałac tamta laskę z bliska:O

Gość ggggggggggggggggtt
nie wiem czy to nie jest niebezpieczne spotykalismy soe tylko 3 miesiace .Potem próbowała zkims byc ale nic nie czula i zerwala.

Po prostu olej ją sobie. Nie odpisuj. Po jakimś czasie jej się znudzi. Nawet jeśli miałoby to być 5 lat ...

ja też znam jedną taką powaloną dziewczynę.. :O Rzucił ją facet cztery lata temu. Chodziła za nim wszędzie, sprawdzała kogo ma znajomych na fotce, od kąd jest nk to systematycznie sprawdza kto przybył, kto ubył. Wie, z kim się spotyka. Założyła sobie jakiś specjalny program na gadu, żeby wiedzieć o której on włącza gg, o której w nocy wraca z imprezy, nawet o której status sobie zmienia (i nie ważne czy jest na niewidocznym czy na widocznym). Znajomych się pyta o wszystko - gdzie był, z kim był, co robił. Ona chyba lepiej wie co się dzieje w jego życiu niż on sam :O a najlepsze jest to, że ta dziewczyna od dwóch lat ma faceta. Ostatnio dowiedziała się, że jej eks ma dziewczynę na mojej uczelni (nie ode mnie, ja nawet nic o tym nie wiedziałam). Od razu z mnóstwem pytań do mnie: jak wygląda, jakie ma oceny, co dokładnie studiuje - podając mi jej imię i nazwisko. A jak z nią rozmawiam, to opowiada mi co się działo u jego eks i (uwaga) jaki to on jest żałosny spotykając się z taką panną (a nic o niej nie wie). PORAŻKA po całości. Żygać mi się chce, gdy słyszę: ostatnio na gadu miał taki status "..", parę dni temu był tu i tam OMG :O

Lily* Jeśli kolega ma do czynienia z typem pokroju mojej znajomej, to nie rób mu nadziei, że kiedyś jej przejdzie. Może i przejdzie, ale wiem, że mojej koleżance nie przejdzie :O jest chora na tym pkt, uwierz mi. Zrobi wszystko, żeby się dowiedzieć czegokolwiek odnośnie swojego eks. Odnośnie usuwania znajomych na nk - wcale bym się nie zdziwiła jakby moja znajoma robiła tak samo jak eks autora tematu. Ona nawet wie w jakiej kolejności miał pół roku temu poustawianych znajomych na fotce :O