Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

satinQ

może to juz :)

Polecane posty

Witam Was drogie staraczki :) chce sie z Wami podzielic moja radoscia :) @ nie ma 2 dzien :) brzuch boli od tygodnia i nic. Dzis jest 29 dc :) Staralam sie o dzidziusia w 5,7.12,21,24 i 28 dc moze wkoncu po 3 cyklach sie udalo :) co o tym myslicie ? :)

Słoń Dumbo jeszcze nia ma czego, sama nie wiem ale bardzo bym chciala juz byc mamusia ;) a czy mi sie wydaje czy Ty masz 8 dzieci ? :)

O Matko!! 8 razy rodzilas? Jak Ty to przezylas kobieto? Ja tez bym chciala jeszcze jedną dzidzie,ale boje sie kolejnego porodu:(

Gość 8 dzieci?
patologia:O

Jak nie wiesz co znaczy patologia to nie pisz, dzieci są zadbane, mają wszytso czego im potreba od własnego pokoju po miłość rodziców.

Gość 8 dzieci?
spytam z ciekawości. duzo to trzeba zarabiać żeby utrzymać tyle dzieci? jaki jest Wasz przychód miesięczny?

Napweno nie napiszę Ci ile zarabiamy ale koszta utrzymania są duże, jedzenie, nauka, opłaty i jeszcze przyjemności.

Gość 8 dzieci?
a dlaczego nie mozesz napisać? przecież to anonimowe forum. to napisz chociaz jaki to jest przedział-5, 10 tyś?

Gość do 8 dzieci?
załóż osobny temat jaki trzeba osiągać dochód żeby utrzymać ośmioro dzieci a nie rób tu sensacji bo nie ma z czego.

Gość 8 dzieci?
jak nie ma z czego, z patologii:D

Gość 8 dzieci?
o matko, nie twoja sprawa, jaka wrażliwa:O idź sobie 9 walnij rozpłodówo!

Gość do 8 dzieci?
widzę że masz bardzo szeroki problem i bardzo wąskie horyzonty radze zmienić proporcje ;)

Ja nie rozumiem tego że ktoś ma powyżej 4 dzieci to jest patologią... nie wiesz dziecko o znaczy to slowo? poszukaj w słowniku i się dowiesz. Moje dzieci mają wszytsko czego potrzebują i nie mam obowiązku mówienia obcym osobom ile zarabiam.

autorko pisalas ze od tygodnia boli cie brzuch... ja tez jestem tydzien przed okresem a od 2 dni boli mnie brzuch jak na okres .. zawsze mialam regularnir nie sadze zeby sie przesunal o tydzien... mozliwe ze jestem w ciazy ?:))

Gość kardashia
Powinnam dostać okres 3-4 marca ale do tej pory go nie mam.Brzuch mnie trochę pobolewa jak na okres i piersi bolą ale zamiast okresu leci mi taka lepka biała wydzielina. Czy to oznacza ciąże?

Gość 8 dzieci?
a to nie mów. i tak jesteś patologią bo żadna normalna kobieta nie chodzi pół życia w ciąży:O

Gość do 8 dzieci?
a testy robiłas?

Gość do 8 dzieci?
podaj definicję normalnej kobiety i źródło (bo twojej definicji jakoś nie przełknę :D )

Gość 8 dzieci?
nie musisz jej przełykać:) to proste jak drut, jeśli nie rozumiesz to bardzo mi przykro

Gość do 8 dzieci?
ale co jest bardzo proste??? W krajach rozwiniętych na każde 100 kobiet przypada 210 urodzonych dzieci - takie sa statystyki, nigdzie nie pisze że jeśli jedna kobieta urodzi ośmioro to jest nienormalna !!!!!!!!!!!!!!! obroń swoją tezę a rób uniki...

Gość do kobiety która twierdzi ze
8 dzieci to patologia. haha,żałosna jesteś. Ciebie pewnie nikt nie chce dlatego widzę że masz kobieto problem. przykro mi bardzo. albo jesteś na tyle zapatrzona w siebie. a do Kobiety która ma tą ósemkę to gratuluje :) trzeba mieć ogromną cierpliwość do tylu dzieciaków. fantastycznie mieć tyle "szczęścia" :)

Gość do 8 dzieci?
obroń swoją tezę a NIE rób uniki... *

Gość 8 dzieci?
no właśnie, w krajach rozwiniętych średnio kobiety mają 1-2 dzieci (spójrz na Niemcy), ewentualnie 3, ale to rzadziej. ale 8? wg Ciebie to normalne? zdecydowałabys sie na 8? ile masz koleżanek (chyba, że liczysz jakieś pijaczki z rynsztoka, one owszem mają po tyle dzieci), które mają 8 albo chociaż 5? znasz takich ludzi? w dzisiejszych czasach? proszę Cię...