Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ... Smutek;(

Mysli samobójcze...

Polecane posty

Gość ... Smutek;(

Moje życie to jedna wielka seria porażek, rodzice uważają mnie za nic nie wartą, chłopak, którego nie kocham zmusza mnie do bycia z nim, szantażuje, bije, najlepsza przyjaciółka ma mnie w dupie, wszystko jest takie do bani, malutkie ukojenie daje mi cięcie się, ale wiadomo to pozwala zapomnieć się tylko na chwilę, mam ochotę umrzeć, albo uciec tam gdzie nikt mnie nie znajdzie... Mam depresję juz chyba od pół roku i nie daje już rady..Co byście zrobili na moim miejscu...? Tylko proszę o nie pisanie odpowiedzi typu: idź do psychiatry, starzy by mnie wyśmiali i chyba z domu wywalili...

Gość JARUS mam prosbe do ciebie
1. nie masz przyjaciolki (bo taka nie mialaby cie w dupie) 2. faceta rzuc o zglos na policje nekanie jak cie bedzie dreczyl, jak cie tknie to obdukcja i policja. BRON SIE, DZIEWCZYNO!

Gość zadzwoń i umów sie z nimi
Tylko proszę o nie pisanie odpowiedzi typu: idź do psychiatry ......................,ale.........innej rady nie ma.

Gość JARUS mam prosbe do ciebie
psychiatra nie pomoze, jak dziewczyna nie zmieni pewnych rzeczy w zyciu

Gość adi_P
nikomu nie musisz mówic ze idziesz do psychiatry a tobie tylko moze pomóc psychiatra dziewczyno nie mysl o samobójstwie bo zycie jest piekne a teraz idzie wiosna