Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beautiful day bad mood

Samotni co robicie w taki dzien jak dzis

Polecane posty

Setunia, to polec jakąś dobra, trzymającą w napięciu książkę. W poniedziałek skoczę do biblioteki wypożyczę. I tak miałam iść i coś wybrać.

MP no nie weim jaka mialabym polecic ja rozne czytam ostatnio czytalam cialo obce taka narracyjna dosc brutalna dla kobiety ale ciekawa bo mozna poznac jakis tam meski punkt widzenia, meski swiat:DS

ano własnie zamknełam drzwi za psiapsiółą,postawiła mnie na nogi i tąpnęła nieco moim marudnym ego ;) wiec czuje sie nawet fajnie ;) posprzatane,obiadek zaliczony...sobotni luzio po całym tygodniu pracy ;)

Ja niestety nie zaliczam sie do tych lubiacych czytac, co najwyzej czasopisma kobiece. Stawiam raczej na aktywnosc fizyczna chodziaz wlasnie nie ma za bardzo z kim :/

Gość Aneckaaaaa
ale Wy jesteście dziwni.... ona mówi że NA WIĘKSZE ZAKUPY chodzi z chłopakiem a nie na każde! To chyba normalne że jak się posaida partnera to nie jest tak nudno jak wtedy gdy jest się samemu... chyba że ma się też samotnych znajomych ktorzy maja wolny czas. A Wy od razu musicie dopiec komuś, niezabardzo mając rację z tym naskakiwaniem

Gość selllen
:D:D uderz w stół a nożyce się odezwa :P :D:D

Gość selllen
nie masz facet a- źle masz faceta - jescze gorzej, jestes bluszczem,kobieta -rzep, nic nie robie sama :D jasneeee

Setunia, sądząc po opisie jaki przed chwilą przeczytałam w necie może spodobać mi się :) Beautiful day bad mood - Ja sobie postanowiłam, że jak zrobi się cieplej będę wyciągała rower i jeździła chociaż po kilka kilometrów tak 2-3 razy tygodniu. Obym miała zapał nie przez tydzień ale przez całe lato ;)

Tak teraz pomyślałam .... czy ten mój rower to jeszcze jest w piwnicy, czy może ktoś pożyczył go sobie bez pytania na wieczne oddanie ;) Dawno nie sprawdzałam.

MP p[olecam:) jeszcze sobie poszukaj "ta ksiazka uratuje ci zycie" to taki tytul:)

Ja w sobotę często pracuję, ale jak jest wolna to nie wiem co ze sobą zrobić, jak jest zima. Najczęściej obejrzę sobie jakiś film albo coś poczytam. Czasami (jak zrobi się jasno) to pójdę na "Orlika" z grupą znajomych i "znajomych znajomych" albo na mecz ukochanej drużyny (w końcu nie grają poza miastem).

Kurcze ja bym chetnie chodzila na takie mecze, lubie sport. Nie wiem moze sobie jakas silownie zafunduje czy cos, moze tam kogos poznam

''silownie zafunduje czy cos, moze tam kogos poznam '' Ja to myślę o zafundowaniu sobie jakiegoś dobrego miejsca na miejskim cmentarzu, a nie o poznaniu kogoś :D ;)

Gość niedzielne południe
🖐️

Gość np .
obiad, spacer, komputer, tv