Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hajjaajaja

Poczułam się jak przedmiot...

Polecane posty

Gość Hajjaajaja

Mam dziwnych znajomych. To sobie uświadomiłam. Niby się znamy, widujemy.Wszystko ładnie, pięknie.. Ale czasem się czuje jak dodatek. Że jestem z nimi dlatego bo chodzę z ich kumplem. . . . Oni się znali już wcześniej, ja dopiero później ich poznałam. Coś gadaliśmy o wakacjach. Kumpel mówi, że mają pomysł, żeby gdzieś rowerami pojechać, pod namiot, gdzieś daleko. Gada, gada. Namawia mojego chłopaka. I nagle tekt do mnie " ale ty nie jedziesz" ... :O dziwnie się poczułam.

Gość zadzwoń i umów sie z nimi
może to męski wyjazd:D

Gość kumpel to zwykly prostak i
cham :O moglas mu powiedzec, ze wy juz plany macie na wyjazd i on (kumpel) nie byl nawet brany pod uwage

JEzeli to meski wyjazd to jeszcze rozumiem, ale jak jakies inne dziewczyna maja jechac a on tobie tak powiedzial to rzeczywiscie chamsko jak nie wiem.

Gość Hajjaajaja
Hmm..w sumie.. jadą sami faceci. Ale mógł to inaczej mi uświadomić.. ! A spędzam z nimi dość dużo czasu. W sensie, że z samymi chłopakami. I czasem mam wrażenie, że ten kumpel uznaje za swoje grono znajomych TYCH których poznał jak był młodszy. A ci co się teraz pojawiają to nawet nie chcę poznać. Mowa tu o mnie. Niby normalnie się zachowuje do mnie ale czasem jakby mu odjebało i miał do mnie dystans.

Gość tak mysle
sprowadz go do parteru niech sie nie wywyzsza i nie rzadzi innymi.....poza tym dlaczego twoj facet daje soba rzadzic? nie ma swojego zdania? nic nie powiedzial na ten tekst ze ty nie jedziesz? oj....ja bym pokazala gdzie raki zimuja....

Gość Hajjaajaja
Jak laska tego kumpla pojedzie to się wkurwie. Ale jak nie to zrozumiem. Męski wyjazd. Ja też czasem lubie babskie spotkania, wyjazdy. A z resztą, nawet mój chłopak by się nie zgodził, żeby jechała dziewczyna kumpla a ja nie. Ale wiecie? Ten kumpel(przynajmniej tak zauważyłam) Próbuje podporządkować sobie wszystkich.. Mój chłopak jest jego kuzynem. Tamten kumpel-jego najlepszy przyjaciel. No to raczej w okół mnie się kręcić nie będzie.. Muszę sobie znaleźć przyjaciółkę..

Gość Hajjaajaja
A mój facet nic nie powiedział na to, bo stwierdził, że on nie jedzie, bo to jest głupi pomysł. Bo na tydzień by chcieli rowerami niewiadomo gdzie jechać i przeżyć jeszcze. Ale sam fakt, że tak powiedział. Potraktował mnie przedmiotowo. Ja odpowiedziałąm tylko "Ale ty nie jedziesz? Ale to zabrdzmiało" I się skrzywiłam. Ja jestem kłótliwa, on też i by się zaczęło więc nie chciałam tym razem.

Gość Hajjaajaja
A co wy byście zrobiły? Zapomniały o tym i udawały, że ich to nie ruszyło i mają w dupie wyjazd? Czy Pogadały z nim..