Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kika00

Bardzo ważne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Kika00

witam, musze napisac prace na temat: "jaki przedmiot codziennego uzytku jest najwiekszym zagrozeniem dla naszej planety"- chodzi o przedmiot wynaleziony w XXw. prosze o podanie paru przykladow i ARGUMENTÓW.!

Gość JARUS mam prosbe do ciebie
no to podaj przyklady i argumenty :O gówniarstwu sie myslec nie chce i sadzi, ze wejdzie na forum i za niego napisza? wez spierdalaj w podskokach 🖐️

Butelki i woreczki plastikowe. Rozkładają się bardzo długo.

Gość nikola123123
napisz o dezydorancie że przez niego coraz bardziej powiększa się dziura ozonowa przez co może nastąpić globalne ocieplenie, w internecie dokładnie poszukać co wywołuje dezydorant/

Gość Kika00
Ciekawa jestem czy byłbyś/byłabyś takim cwaniaczkiem jak byś sie ze mna spotkał/a twarza w twarz:D Wiadome ze na forum tak mozesz napisac bo wiesz ze ci nikt krzywdy nie zrobi,takze to ty masz cos nie tak bo załoze sie ze bys sie nie odzywał do mnie takim tonem gdybys stał/a przedemną:D i chciałąbym powiedziec ze znam pare juz wynalazków aczkolwiek dokładnie nie moge znalezc na interencie ajkie stanowia zagrozenie...np lodówka,albo reklamówki jednorazowie,i nie wiem nawet jaki one mają na to wływ...wiec jesli sie moze ktos o tym uczył to mozesz cokolwiek z grubrza napisac,nie chce zeby ktos mi tu całe wypracowanie tego pisał tylko pare przykładów:0 Thx:)

a co to jest dezydorant ? :D a moze jeszcze dyzedorant? :D:D

bylby cwaniaczkiem, bo dla mnie jestes gowniara, to ty bys mi nie podskoczyla, zapewniam cie.

Gość Kika00
Haha:D wiesz co? śmieszny jestes:/ i tu byś sie zdziwił,moze ja jestem gówniarą ale jak by cie dorwali inni gówniarze to by z dziebie tylko papka została:D hahaha:D idz się umyj:D

Gość szukam wyzwania
slyszlem cos ze mikrofalowki tez cos szkodza

Gość jak autorka ma taki poziom
intelektualny, to nie dziwne z tak prostym zadaniem sobie nie radzi :O wstyd, jaka ta mlodziez dzisiaj glupia :(

Gość etreyewyt
horrory :D ja po Ringu do dziś się boję :D:D

Gość uhmmmmuhmmmm
uwielbiam takie dzieci :D tu psyakata cwaniara a w realu sra w gacie bo zadania domowego nie umie napisac i dostanie 1 w szkole a pozniej pasem od starych :D

Gość lKika00
myslałam o martwych płodach ale czy to jest przedmiot??

Gość fghfgfgfg
bomba atomowa 🖐️:classic_cool: przez nią może cały swiat wypierdolić w pizdu. Nie przebijecie mnie :classic_cool:

Gość fghfgfgfg
aaa codziennego użytku,to niech bedzie elektrownia atomowa

Gość uhmmmmuhmmmm
jak bede chciec to cie przebije - ile realnie widziales lub slyszales przypadkow smierci ludzi z powodu bomby atomowej? A może to równie dobrze kometa w nas uderzyc ;)