Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co zrobić poradźcie

On młodszy o 7 lat ale wyglądam młodo

Polecane posty

Gość Co zrobić poradźcie

Poradźcie co robić:( Odsuwam faceta z rozsądku, gdyż uważam że nie ma to szans, lecz z drugiej strony tak do niego tęsknię, jest między nami chemia i porozumienie dusz. Nadmienię, że mam 35 lat o an 28:(

Gość no nie wal to porozumienie
dusz na seksie polega :classic_cool:

Gość Co zrobić poradźcie
sexu nie było, ale ciągnie nas do siebie, wyczuwamy się, specjalnie się dotykamy niby przypadkiem

Gość a z czym masz problem
Bariery tworzymy sami, wiec z czym problem?

Gość a na ile ty wygladasz
?

Gość nie bede czarna
Znam pare ona 48, on 35... :) a poznali się 4 lata temu, z tym, że na jest bardoz młoda duchem :D i trzyma się nieźle. wiec nie marudź, bedziesz dla "co ludzie powiedzą" porzucać potencjalne szczescie?

Gość Co zrobić poradźcie
wyglądam na 19 po Photoshopie :classic_cool:

Gość Co zrobić poradźcie
poznaliśmy się w pracy, widział mnie bez makijażu, przeziębioną, rozczochraną a jednak chciał się umówić, niestety odmówiłam:(

Gość bez motyli
na dłuższą metę chyba się nie uda, ale na chwilkę ...a ty czego chcesz?

Gość Co zrobić poradźcie
Nie chcę romansu, przygody. Interesuje mnie stały związek.

Gość w podobnej matnii
Roznica 5 lat i rowniez mam obawy. On ma 24 ;/.

Gość Co zrobić poradźcie
teraz nie widać różnicy, ale po pewnym czasie może być już widoczna. Chociaż mnie się wydaje, że 5 lat nie jest tragedią, ale 7 to już bliżej 10:(

Gość a ty ile masz lat
a bez photoshopa na ile wygladasz?

Gość a ty ile masz lat
madroscia raczej nie grzeszysz, facet cie raczej na photoshopie nie bedzie ogladal tylko w realu?

Gość po co ci rozczarowanie
za 10 lat ty bedziesz stara rura, a on znajdzie sobie mloda, pachnaca cipke, kiedy twoja bedzie juz smierdzaca, i zflaczala

Gość Co zrobić poradźcie
nie wiem na ile, nie zastanawiałam się na ile wyglądam, na pewno na mniej. Ma to znaczenie twoim zdaniem na ile wyglądam? Przecież on mnie widział w najgorszym z możliwych stanie, gdy wyglądałam brzydko.

Gość Co zrobić poradźcie
to podszyw o fotoszopie:O my się widujemy prawie codziennie na żywo

Gość w podobnej matnii
Tyle, ze 24 to jeszcze bardzo mlody mezczyzna ;/. W wieku 28 lat to wieksze szanse, ze wie czego chce, ale dobrze rozumiem Twoj dylemat. Moze sprobuj Go lepiej poznac?

Gość no to ja się wypowiem
Dziewczyno, a jakie to ma znaczenie ile macie lat? Skoro się sobie podobacie, to w czym problem? A kto powiedział, że facet musi być starszy od kobiety? Nie rozumiem po co w ogóle o to pytasz. I to jeszcze na forum. Zrobisz tak jak ci ludzie powiedzą, czy tak jak sama uznasz za stosowne? Nie obraź się, ale jak na 35 lat to strasznie dziecinny masz tok rozumowania. Rób, co chcesz, a tym, co sobie inni pomyślą w ogóle się nie przejmuj. To twoje życie i twoja sprawa z kim się spotykasz i w jakim celu.

Gość Co zrobić poradźcie
boję się, ponieważ jest taka chemia, te wymowne spojrzenia, dotyki... że szybko się zakocham i będzie mi trudno się wycofać, gdyby okazalo się, że pod jakimś względem mi nie odpowiada

wiek nie gra roli... mlodszy facet moze okazac sie w 100% lepszy od rowiesnika czy starszego

Gość Co zrobić poradźcie
Nie przejmuję się tym co inni pomyślą, tylko właśnie boję się, że się zaangażuję a on rzeczywiście wymieni mnie na młodszy model za kilka lat. Choć z drugiej strony wiem, że będąc z rówieśnikiem, bądź starszym, też nie mamy gwarancji na wyłączność.

Gość do autorkii
Masz 35 lat i pytasz na forum co robić :O Moja koleżanka jest z właśnie z 7 lat młodszym od siebie chłopakiem. I to z przystojnym sportowcem. Dobrze im się układa, może dlatego, że on ma też oprócz wyglądu dobry charakter.

Gość slodka marmolada
A moze warto zaryzykowac? Jak wymieni to wymieni ale przynajmniej beda fajne wspomnienia? a moze akurat jest bardzo wartosciowy i ani nie pomysli zeby cie wymienic? Znam pare ktora jest ze soboa od 30 lat co prawda zyja na kocia lape ale co z tego, Ona teraz ma 62 on 52 :) I to tak przetrwalo! A ona wcale nie byla za mlodu uosobieniem piekna, ruda, niska, z piszczacym glosem, on przystojny, wysoki, brunet z wielkim powodzeniem, i prosze, serce nie sluga ;)

Gość no to ja się wypowiem
Bez względu na to ile facet ma lat nigdy nie ma gwarancji, że będziecie żyli długo i szczęśliwie do końca swoich dni. Masz dwie opcje: 1. zaryzykować i spróbować, bo może się okazać, że to właśnie ten jeden jedyny 2. z góry założyć, że nic z tego nie wyjdzie, a potem do końca życia żałować, że zmarnowałaś szansę DO ODWAŻNYCH ŚWIAT NALEŻY! Ale sama musisz zdecydować...

Gość Co zrobić poradźcie
Judzie w wieku 35 lat też mają dylematy i potrafią się zagubić:O A pytam, ponieważ chciałm poznać Waszą opinię i wygadać się... noce zarywam przez ten problem.

Gość Co zrobić poradźcie
może jednak powinnam... wiecie, że będę cierpieć przez weekend z powodu nie widzenia się z nim, Wprost nie mogę się doczekać pójścia do pracy

Gość ma tak samo i też niewiem