Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatek99

Pokazujecie swoje krzywe nogi?

Polecane posty

Gość kwiatek99
Teraz to dopiero mnie zalamalas. Ty uwazasz, ze masz krzywe nogi?! One sa sliczne... Miedzy moimi by przebiegl pies z buda...

Gość dołączam do ciebie
Jesus Maria, naprawde tak uważasz??? toż to mój największy kompleks!!i

Gość naunkaa
Ja na szczęście mam bardzo zgrabne więc mogę pokazywać bez obaw :) Ale Wy też powinnyście zaakceptować siebie!

Gość wiosna idzie:):)
ja tez mam krzywe, moje kostki nie sa waskie, lydki nie zaznaczone w ogole i wiesz co ? jezdze na stacjonarnym rowerku, jak sie tak troche umiesnia i posmaruje je samoopalaczem to wygladam znacznie lepiej, co do spodniczek to odpada, nie jestem odwazna

Gość dołączam do ciebie
no tak, łatwo mówic, zaakceptować,jak lato idzie, i znów wszyscy w spodenkach, w spódniczkach! wstydzę się okropnie moich nóg

Gość bezokresowy
dołączam do ciebie: no nie mam słów ! jak widzę takie nóżki to od razu se wyobrażam, jak by fajnie ciasno splatały mi się na lędźwiach ! :) czemu wy dziewczyny stwarzacie se problemy tam, gdzie ich nie ma ? i popadacie w wyimaginowane kompleksy ! taaaka szkoda !

Gość dołączam do ciebie
przerwa, a nie są? do mnie to napisałaś? może ja mam schizy, powiedz, kobieto!!

Gość dołączam do ciebie
żartujesz bezokresowy?nabijasz się ze mnie?

Gość a ja mam grube giry
jestescie walniete. Oprocz krzywych gir kate moss zadnych krzywych gir nie widzialam tutaj jeszcze:-ONo schudnac mozna fakt, ale jak sie ma celullity to po schudnieciu zadnjej spodniczki sie nie zaklada. I tak jest w moim przypadku.Zakladajcie miniowy i pokazujcie nogi. Ja zaluje ze jak moje byly jeszcze piekne ze nie pokazywalam i kompleksy mialam.

Gość bezokresowy
dołączam: no widzisz, można Ci pisać, ale ty i tak wiesz swoje... :(

Gość dołączam do ciebie
akurat, wyleczona. mam w szafie rurki, kupione kilka miesięcy temu, jeszcze ich na sobie nie miałam. i teraz tez pewnie nie włożę. 28 lat po ziemi chodzę i nagle mam uznac, ze nogi mam ok, nie da rady. buuuuuuu

Gość dołączam do ciebie
kurde, sama nie wiem, co myśleć. :(

Gość a ja mam grube giry
a wez laska bo Tobie nie mozna pomoc. Moze obudzisz sie kiedy bedziesz stara i bedzie za pozno na pokazywanie nog. Mam teraz 35 lat i prez celulity moge zapomniec o sukienkach.Ladne jedrne nogi kurde a Wam odbija. No to uzalajcie sie dalej i najlpeiej worki zakladajcie albo sutanny od gory do dolu:-O

Gość bezokresowy
dołączam: no to pozamiatane Twój skarb nigdy nie zostanie odkryty procz tej zajawki na kafeterii :) na szczęście inne dziewczyny z mniej zgrabnymi nogami nie mają tylu kompleksów i pokazują je jak tylko wiosna nadchodzi by wszyscy mogli cieszyć oczy :) i nie tylko ... :D

Gość jesiencoma
Ja jestem wysoka, także mam super dłuugie (i proste) nogi, nigdy nie wstydzę się zakładać mini itd. Gdybym miała krzywe nogi też bym zakładała mini :) aczkolwiek wygląda to o wiele gorzej. Tylko, że faceci zwykle nie wiedzą, że krzywe nogi to krzywe nogi..jak już, to jakieś zaiwstne laski mogą cię obgadywać, jakie to Ty masz krzywe nogi... http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2008/09/03/article-1052013-0281257400000578-547_468x790.jpg to są naprawdę krzywe odnóża :P

Gość dołączam do ciebie
okej, okej. obiecuje, ze założę te rurki. będę myślę pozytywnie, ale wiem, że jak ktoś będzie szedł z naprzeciwka, to się zacznę denerwować i spinać uwielbiam lato i uwielbiam grzać się w słońcu, tak lubię krótkie spodenki, ale zawsze mam wrażenie że się wszyscy gapią i komentują

Gość jesiencoma
dołączam do ciebie - jesteś niska :P

Gość dołączam do ciebie
no jestem niska, jak pech, to na całej linii, przecież się nie powieszę przez to, akurat na to wpływu nie miałam :(

Gość kwiatek99
Naprawde, masz super nogi... Zrobilabym zdjecie, ale niemam teraz aparatu nawet :(

Gość pino
kobieto opanuj się! nogi masz normalne. poćwicz je trochę i będzie idealnie.

Gość kwiatek99
naunkaa, to na pewno Aguilera? Nigdy nie widzialam, zeby miala krzywe nogi...

Gość kwiatek99
Ale patrzac na nia, przynajmniej teraz wiem, jak ja musze komicznie wygladac :(

Gość grregergregre
ja mam trochę krzywe i trochę za grube nogi i wiesz co?akceptuje to! :) chodzę w obcisłych jeensach bo w tych wyglądam najszczuplej i faceci nie spuszczają wzroku hehe ;d więc uwierz w siebie! :)