Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wer Onika

Pytanie do 22latek. co osiągnełyscie w zyciu

Polecane posty

Gość Wer Onika

Czy mozecie sie pochwalić, co osiagnelyscie, z czego jestescie dumne, co uwazacie za najwieksza porazke. pracujecie? uczycie sie? jakiego stanu cywilnego jestescie? gdzie mieszkacie? macie dzieci? pozdrawiam

Gość wkurzona na maxxa
ja niestety tylko moge pochwalic sie tym ze studiuje dziennie na uw. nic pozatym:O

Gość on jest narcyzem a ty
Studiuję , pracuję, mam narezeczonego, z ktorym planuję wspolna przyszlosc... Poza tym mam wiele zainteresowań, lubie sie odprężyć, robiaz np. biżuterię, albo kartki okolicznościowe, decoupage takie tam, lubie też paintballa :) A najbardziej sie ciesze z tego, ze wszystko jeszcze przede mna :D

Gość panna_222222
mieszkam z rodzicami studiuje dziennie pracuje dorywczo (aktualnie nie pracuje) nie mam dzieci nie mam narzeczonego ani chlopaka ale nie narzekam mam swoja wielka pasje i znajomych ktorzy ja podzielaja, mam takze rozne zainteresowania nie nudze sie chcialabym sie usamodzielnic, znalezc jakas stala prace i pomyslec o kupnie mieszkania na kredyt (na wynajmowanie wg mnie szkoda kasy-wyrzucona w bloto)

Gość chyba wiem dlaczego pytasz
wnioskując z poprzedniego postu jesteś zakompleksioną nauczycielką (przyszłą). ja studiuję prawo i ekonomię, mam chłopaka, wynajmuje mieszkanie, pracuję na zlecenie bo nauka zajmuje duzo czasu więc tak średnio

Gość hjg763
Ja mam o jedno oczko wyzej:) skonczony jeden kierunek teraz robie drugi Mieszkam z chlopakiem zagranica bez pracy:nie mam nic

Gość do autorkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kurwa co za pytanie i co za temat, a co myslisz mozna miec w wieku 22 lat! Debilko skonczona

Gość Wer Onika
ale z was się jad wylewa :) Pytam bo sama mam 22 lata, bynajmniej nie jestem zakomplesiona :P Ale na pewno kilka rzeczy w życiu mi się udało osiągnąć/ kilka nie udalo. :

W sumie jeszcze niewiele :D Studiuję z powodzeniem na 2 kierunkach, mam narzeczonego. 2 wystąpienia na konferencjach i jedną publikację w czasopiśmie naukowym. Dyplom primus inter pares.

Gość do autorkiiiiiiiiiiiiiiiii
I bedzie sie wylewal, bo trzeba walczyc z takim debilizmem. I co z tego ze sama masz 22 lata, rzeczywisice widac po tym pytaniu jak duzo osiagnelas!

Gość A ja tak sobie myślę...
Głupie pytania zadajesz, to i Cię za głupią mają... Lepszym pytaniem byłoby - jakie mają plany na najbliższą przyszłość (5 lat). Więcej się dowiesz o ludziach.

Gość A ja tak sobie myślę...
Do Szalony Kapelusznik => To może coś zrób ze sobą konkretnego?