warris1111 0 Napisano Marzec 20, 2010 Mam problem - na ogół mam dość regularne miesiączki - cykl trwa od 25 -28 dni. W marcu dostałam okres 6.03 i trwał do 10.03, był dość łagodny. 19.03, czyli w 14.dniu cyklu nieoczekiwanie znów wystąpiło krwawienie, bardzo mocne, dziś jest drugi dzień, odczuwam silne rwące bóle w okolicach jajników,są mocno spuchnięte, boli mnie jak oddaję mocz. ten okres jest jakieś 3 razy silniejszy niż zwykle, co pół godziny muszę wymieniać podpaskę. Brałam dziś nospę, ale nie pomaga za bardzo. współżyłam 17.03, a 19.03 wystąpiło to krwawienie. Czy ktoś wie co to może oznaczać? Proszę o pomoc!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
warris1111 0 Napisano Marzec 20, 2010 w ogóle - mam 22 lata, i nie byłam wcześniej w ciąży Proszę pomóżcie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilka19 0 Napisano Marzec 20, 2010 Miałam podobnie...:( kolejne krwawienia pojawiły się w połowie cyklu... poszłam z tym do ginekologa i okazało się że mam endometriozę....:( ale przyczyny mogą być różne...radze ci iść do ginekologa, niech ci zrobi badania.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach